Войната в Украйна и нажежената обстановка там покачват с всеки

...
Войната в Украйна и нажежената обстановка там покачват с всеки
Коментари Харесай

Георги Марков: Войната между Русия и Украйна не може да бъде и наша война. Този парламент е обречен, изборите до дупка са неизбежни!

Войната в Украйна и нажежената конюнктура там повишават с всеки минал ден напрежението в международен проект. Какви са реакциите на експрезидента Тръмп и по какъв начин ще се развият изборите в Съединени американски щати, предвидими ли са ходовете на Путин, по какъв начин реагира Европейски Съюз и каква позиция би трябвало да заеме България -
Темите разяснява особено конституционалистът, някогашен народен представител и политически коментатор Георги Марков:

- Господин Марков вие сте почитател на Орбан и Мелони и познахте техните победи. Вчера излязохте с пост за митингите на Тръмп в Невада и Аризона. Твърдите, че при победа светът ще е различен. До изборите остават по-малко от месец. Каква е прогнозата ви?

- Тръмп ще завоюва зашеметяваща победа на 8 ноември и за конгрес, и за сенат, и за губернатори. Мотото на акцията е " Съединени американски щати е в крах " и " Да спасим Америка ". В Невада той приказва пред хиляди фермери, а в Аризона направи грамаден протест, същинско шоу и с музика в огромен състезателен парк. Гледах го онлайн на 9 октомври. Губернатор ще стане неговата фаворитка - фантастичната Кари Лейк.

Преди два дни Тръмп непосредствено упрекна администрацията на Байдън, че е предизвикала Путин да нахлуе в Украйна. Това стана в изявление в Real Amerika`s Voice. Вчера бе отразено във френското СNEWS.

- Какви ще са последствията при победа на Републиканците и тяхно болшинство в Конгреса и Сената за войната?

- Мога да осъждам от изявлението на Тъкър Карлсън, най-сериозния закостенял публицист считан за гласа на Тръмп по Fox News. Призивът е следствие на Байдън и сина му Хънтър за спекулация в Украйна и одит на Зеленски. Тръмп ще упорства за мирни договаряния и ще спре кранчето за Украйна. Да не забравяме, че от трибуната на Организация на обединените нации Тръмп на два пъти се изрече против глобализма, цветните революции и износа на народна власт. Той е  срещу войните и се извини на сърбите за бомбардировките на НАТО през 1999 година, когато починаха доста деца, а инфраструктурата на страната бе разрушена.

При победа на Тръмп, светът ще е различен. В Украйна ще победи мирът.

- Демократична България ще внесе предложение в Народното събрание за изпращане оръжие на Украйна, какво смятате като правист и политически коментатор?

- Войната сред Русия и Украйна не може да бъде и наша война. Това е обикновено съгласно контракта за НАТО.

Руснаците оповестиха, че ще смятат изпращането на оръжие за Украйна като присъединяване във войната. Току виж, че треснали някоя ракета по някое пристанище, аерогара или пред Нова и БТВ, както през вчерашния ден в центъра на Киев. Докато разсънят Байдън, това ще е реалност. Ще би трябвало да се оплачем на арменския поп.

Личното ми мнение е Народното събрание да не купува фабрика на 8 октомври, а да изчака 8 ноември - изборите в Щатите. За да не обръщаме след това палачинката, че може да е късно.

- Преди време предложите Урсула фон дер Лайен да бъде заменена с Ангела Меркел като миритвирец в украинската война. Тече скандал с Урсула за имунизациите.

- Изданието " Политико " назова Урсула с думите " Американският президент на Европа ". За разлика от нея Меркел предизвести: Думите на Путин да се взимат насериозно, с цел да има място за маневриране. На форума в чест на Хелмут Кол тя добави, че това не е симптом на уязвимост, а на политическа мъдрост. Добре е и нашите новоизбрания депутати да чуят думите й, че с Путин смешка не трябва.

От през вчерашния ден абсурдът към Урсула и закупуването на имунизациите " Пфайзер " е величествен. Защото Европейската счете палата алармира за нередности и неналичието на бистрота при договорката за милиони. Неслучайно Брюкселските издание на " Политико " огласи абсурда. Замесено е името на брачна половинка й Хайки и прочие Още като евродепутати от Литва и Румъния я упрекнаха, че е правила договорката еднолично по телефона и с есемеси, a те не били непокътнати.

Мисля, че ще би трябвало да подаде оставка, която към този момент е поискана от полското държавно управление, тъй като употребява еврофондовете за политическа бухалка против християнските и консервативни държавни управления. Санкциите против Русия се СТОВАРИХА върху европейските жители и стопански системи. Франция остана без бензин.

- Вчера Орбан бе при Шолц? 

- Да, Шолц го одобри в Берлин. След това приказва на огромна среща със стопанската камара на Германия, прави го на всеки 2 години. Та в Унгария има 6000 немски компании и колоси като Мерцедес, Ауди и БМВ. Виктор се закани да пази границата от новата мигрантска инвазия, с което пази и Европа.

Днес Орбан направи коментар пред основния редактор на политическото списание Cicero и притежателя на вестника Berliner Zeitung. Пред Александър Маркуайър и Холгер Фридрих той сподели: " Политиката на наказания на Брюксел е примитивна в своето осъществяване и пагубна в своя резултат ". 

Току-що в Берлин Орбан съобщи пред немските публицисти, че, в случай че Меркел беше канцлер, война в Украйна нямаше да има.

- Ще имаме ли държавно управление, господин Марков?

- И да имаме, този парламент е жертван, с доста дребна социална поддръжка. Най-ниската от началото на прехода. Решения като това за въоръжаване на Украйна напълно ще съкратят живота му. Още първите пленарни съвещания ще покажат, че изборите до дупка са НЕИЗБЕЖНИ. Дано им стигне акълът на новите депутати най-малко да анулират машинното гласоподаване и идиотската бюлетина " Не гласоподавам за никого ". Тя бе измислена за наложителното гласоподаване, която дивотия Конституционният съд анулира. Няма и не може да има наложително гласоподаване. Иначе в този момент гласоподаваха единствено твърдите ядра на партиите, а идващия път ще гласоподават единствено управленията.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР