Войната в Украйна е най-опасният период в Европа след Втората

...
Войната в Украйна е най-опасният период в Европа след Втората
Коментари Харесай

Генералният секретар на НАТО: Това е най-опасното време след 1945-а

" Войната в Украйна е най-опасният интервал в Европа след Втората международна война и не би трябвало да се разрешава на Русия да завоюва ", съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

" За да попречат на Москва да успее, НАТО и нейните страни членки може да се наложи да продължат да поддържат Украйна с оръжия и друга помощ още дълго време ", сподели той.

" В наш интерес е този вид нападателна политика да не успее ", съобщи някогашният министър-председател на Норвегия в тирада в родната си страна.

" Това, което се случва в Украйна, е извънредно, само че би било доста по-лошо, в случай че има война сред Русия и НАТО. Ако Путин даже единствено си намерения да направи нещо сходно на страна от НАТО, както направи с Грузия, Молдова или Украйна, тогава НАТО ще се включи неотложно. Това не е просто нахлуване против Украйна, самостоятелна демократична страна с над 40 милиона души население, това е и нахлуване против нашите полезности и международния ред, който желаеме ", заплаши Столтенберг.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР