Войната се възвръща на територията на Русия. Зеленски намекна за

...
Войната се възвръща на територията на Русия. Зеленски намекна за
Коментари Харесай

Войната се възвръща, намекна Зеленски за атаките по руски обекти

Войната се възстановява на територията на Русия. Зеленски загатна за офанзивите на съветски обекти в своето всекидневно послание с видео в обществените мрежи.

В последните няколко дни съветските управляващи говореха за отразяване на украинска, както и в тази нощ с дронове в Москва, както и над Крим, осведоми УНИАН.

По традиция украинските управляващи не поемат отговорност , по този начин и в този момент президентът Зеленски не приказва директно за тези офанзиви.

Украйна става по-силна. Постепенно войната се завръща на територията на Русия, към нейния алегоричен център и военна база. И това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой, съобщи Володимир Зеленски, който се намира в Ивано-Франковское.

Зеленски също по този начин се обръща към украинците с апел да се приготвят за зимата , защото и тази зима Русия може да възобнови офанзивите по енергийната инфраструктура и сериозни обекти.

Руската експанзия претърпя неуспех на бойното поле. Днес е към този момент 522 ден от както продължава така наречен " специфична военна интервенция ", която съветското управление беше разчело за седмица - две. Украйна остава крепка... само че ние би трябвало да бъдем съзнателни и както и през миналата година, по този начин и в идната съветските терористи могат да удрят по нашата енергетика.

Володимир Зеленски желае локалните управляващи да се приготвят, като се разискват всички вероятни сюжети.
 Украйна: Успешно ударихме основен за Крим мост
Украйна: Успешно ударихме основен за Крим мост

Продължава контранастъплението против съветската агресия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР