Войната по пътищата продължава.През днешния ден от МВР не са

...
Войната по пътищата продължава.През днешния ден от МВР не са
Коментари Харесай

МВР отчете над 100 тежки катастрофи от началото на май

Войната по пътищата продължава.

През днешния ден от Министерство на вътрешните работи не са отчели съществени произшествия по огромните пътни артерии в страната. Въпреки това обаче единствено от началото на месец май са регистрирани 108 тежки пътни случая.

Днес, в последния от поредицата почивни дни обичайно поради засиления трафик се образуват тапи по автомагистралите " Тракия ", " Хемус " и в региона на Владая.

По автомагистрала " Тракия " водачите би трябвало да се движат с покачване внимание в правата Вакарел-Ихтиман. В региона на Владая трафикът също е усложнен точно оттова минават по-голямата част от хората, които се завръщат от отмора в Гърция.

Екипът на Българска национална телевизия отиде на автомагистрала " Хемус ", където всекидневно се образуват тапи на няколко места. При тунел " Ечемишка " е въведено реверсивно придвижване, в посока София са обезпечени две ленти за придвижване. Движението в посока Варна при " Витиня " също е затруднено поради ремонтни действия. Скоростта там е лимитирана до 70 километра в час.

На входовете на столицата от Министерство на вътрешните работи са обезпечили екипи, които при потребност могат да поемат регулирането на придвижването. Оттам приканват водачите да не подхващат рискови изпреварвания.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР