Войната по пътищата на страната е ежедневие, а броят на

...
Войната по пътищата на страната е ежедневие, а броят на
Коментари Харесай

Младежите от катастрофата край Ахтопол: Другият път ще убие някого и баща му ще го спаси отново

Войната по пътищата на страната е всекидневие, а броят на жертвите пораства с всеки изминил ден. Последната история, която за благополучие се размина с материални вреди и леко ранени, се разигра край Ахтопол.

Тогава лъскаво " Порше " отнесе кола, паркирана на крайпътна отбивка. Снимките от злополуката демонстрират ужасната мощ на удара.

Младежи от компанията, която се размина на косъм със гибелта, споделиха своята позиция в прочувствен пост във Фейсбук. Те споделят какво са видели, разясняват за държанието ва водача на скъпарския автомобил.

Техният роман е споделен от неизвестен профил - за тяхна лична отбрана. Младежите приканват за публичност към сходни случаи, благодарение на която сходни хора да престанат да са опасност за обществото.

" Броени минути откакто паркирахме колите, с гневна скорост (над 100км/ч със сигурност) безусловно след завой, ПРЕЛЕТЯ едно Порше във ВЪЗДУХА ", написа в обявата. "...в този миг в Опела имаше 4 индивида вътре и е чист шанс, че Поршето се приземи толкоз близо без вреди по Опела и пасажерите вътре ", разказват ситуцията очевидецът.

Младежите не подминават и личността на 20-годишния лидер, за който се твърди, че се споделя Георги Фиков. Потърпевшите смятат, че той се крие зад парите на родителите си, а държанието му след случая също буди въпроси.

" Единственото нещо което направи е да звънне на татко си да каже, че му е размазал количката и се държеше надменно. Правя евала на момчето с него, което най-малко имаше доблестта да се извини по-късно ", четем в обявата на Ангел Ковачев.

" Това, че няма жертви не значи, че би трябвало да си затваряме очите за такива хора и действия, тъй като при нас беше на косъм! Другия път ще убие някого и татко му ще го избави още веднъж, само че няма да избави вашата загуба! ", написа Ковачев.

Прочетете цялата история за зверския удар край Ахтопол, споделена от мнимия Ангел Ковачев, оповестена без редакторска интервенция:

Датата е 09.08.2022, часът е 20:05, местоположението е сред Ахтопол и Варвара на една отбивка, може би най-голямата отбивка там. С мои другари бяхме паркирали двете си коли да си създадем няколко фотоси и като цяло да се нарадваме на красивата панорама. Броени минути откакто паркирахме колите, с гневна скорост (над 100км/ч със сигурност) безусловно след завой, ПРЕЛЕТЯ едно " Порше " във ВЪЗДУХА.

Шофьорът на въпросното " Порше " е минал през тревата и може би е попаднал на бабунка, не мога другояче да си обясня по какъв начин ще прелети по този начин тази кола на еднакъв терен. Поршето се забива в нашата кола “Рено Сценик” и я прави на попара, след което Поршето продължава да лети и превърта по-напред, въртейки се до другата наша кола “Опел Астра”, и за малко да премаже едно от девойките там, което седи до нея.

Да не приказваме, че тъкмо в този миг в Опела имаше 4 индивида вътре и е чист шанс, че поршето се приземи толкоз близо без вреди по Опела и пасажерите вътре.

За благополучие всички са наред, цялата наша компания, както и водача на Поршето и неговият другар вътре, само че на чист шанс, тъй като 3-ма от нас бяхме на секунди от това да се качим в Реното и да потеглим.

Сами можете да се сетите, че в случай че бяхме в Реното в този миг, можеше и да не сме живи, да не приказваме за момичето до Опела, което щеше да бъде премазано на косъм!
След случката с 2-те девойки на бул. " Черни връх ", нямаше по какъв начин да не изразим отвращение от случилото се, най-малкото можеше да има жертви измежду нас.

Отново безотговорни, капризни и немарливи водачи, които си вършат каквото си желаят за да се вършат на готини с количката на техните. Момчето наподобява на типичния “син на татко си” с Филип Плейна и Гучито, който се мисли за вечен зад паричките на мама и тати.

Няма да разясня той дали е бил под въздействието на нещо или не, тъй като дано приемем обстоятелството, че е бил изтрезнял (което си е изцяло допустимо, не споделям нищо) - не може да караш по този метод с извънредно превишена скорост, след ЗАВОЙ, да лети във въздуха, да чупи коли, да заплашва човешки животи и даже да не се извини по-късно.

Единственото нещо което направи е да заънне на татко си да каже, че му е размазал количката и се държеше надменно. Правя евала на момчето с него, което най-малко имаше доблестта да се извини по-късно.
Самият водач на Поршето сподели няколко пъти, че е карал с естествена и непревишена скорост, което е МРЪСНА ЛЪЖА, тъй като най-малко 5-6 коли с очевидци стопираха на проишествието и потвърдиха, че водача на Поршето е карал като анормален пред тях и е задминавал като вманиачен и са очаквали нещо такова да стане, имайки поради скандалната скорост, с която е карал колата си, също по този начин фотосите приказват!

Сами може да видите до каква степен се е изстреляла колата, на метри след Реното СЛЕД УДАР С НЕЯ, която е притапила скоростта! С служителите на реда потвърдихме тезата, че в случай че Поршето не се беше забило в Реното, момчетата щяха да паднат долу в дерето непосредствено в морето и кой знае какво щеше да бъде тяхното положение тогава, още веднъж чист шанс даже и за тях!
Искам това да се популяризира, тъй като родителите на господин Филип Плейн ще създадат всичко допустимо да изкривят обстоятелствата с някой лев от горната страна и да кажат, че тяхната рожбичка е карала с 30.

Това, че няма жертви не значи, че би трябвало да си затваряме очите за такива хора и действия, тъй като при нас беше на косъм! Другия път ще убие някого и татко му ще го избави още веднъж, само че няма да избави вашата загуба!

Ние сме признателни, че сме живи и здрави, а такива хора като този НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО ДА ШОФИРАТ! Хората, които оправдават момчето, че не е бил пийнал или надрусан да се замислят, че в случай че той кара по този начин изтрезнял, то от там може да си представяме само и единствено по-лоши обстановки!

Правим този пост от неизвестен профил, за наша лична отбрана, само че сами може да видите, че тези фотоси не са взети от интернет или различен пост!

Качваме фотосите детайлно с цел да видите по какъв начин наподобява самото място, по този начин и след произшествието с цел да добиете цялостната визия за това безумство и че няма никакъв късмет момчето да е карало с естествена скорост, имайки поради външния тип и на двете коли и на какво разстояние е Поршето след удара с Реното.

ШЕРВАЙТЕ И НЕКА СПРЕМ ТАКИВА ХОРА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И ДА ЗАСТРАШАВАТ ОКОЛНИТЕ С ТЕХНИТЕ БЕЗОБРАЗНИ ДЕЙСТВИЯ!



Въпросният сектор, на който е станал случай:



Профилът в обществените мрежи на момчето, посочено за лидер на авариралото " Порше ":



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР