Войната на (руския президент Владимир) Путин ще бъде провал по

...
Войната на (руския президент Владимир) Путин ще бъде провал по
Коментари Харесай

„Войната на Путин ще бъде провал“

Войната на (руския президент Владимир) Путин ще бъде неуспех по две съществени аргументи – поради голямата храброст на украинците и поради изключителното единение на интернационалната общественост. Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент, цитираната от Българска телеграфна агенция.

Не е време за комерсиална война с най-близките ни сътрудници, с тях би трябвало да обединим сили в поддръжка на Украйна, прикани тя. Фон дер Лайен уточни, че за тази зима Европейски Съюз се е подсигурил с изкопаеми горива, само че цените порастват. Тя означи, че от началото на войната Русия е понижила с 80 на 100 доставките на газ за Европа.

По нейните думи Русия се е пробвала, само че не е съумяла да изнуди Европейски Съюз с енергийните доставки. Евтините съветски енергоносители бяха част от метода, по който работят доста европейски производства. Това завърши с началото на войната и няма да се върне - това е неуместната истина, заключи Фон дер Лайен. По нейните думи решението е в ускоряването на енергийния преход и бързото повишение на каузи на личната възобновима сила. Председателят на Европейска комисия предложи също Европейски Съюз и Съединени американски щати да обединят сили, с цел да преодолеят монопола на Китай при доставката на първични материали.



Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинФон дер Лайен Владимир Путин война война в Украйна украинци ПоследниНай-четениПолитика 28 „ Войната на Путин ще бъде неуспех “ Бюджет и финанси 52 Британската инфлация изненадващо се забави Политика 1340 Парламентът отхвърли проектокабинета „ Габровски “ Инфраструктура 144 НКЖИ разгласи план за интермодален терминал в Русе Компании 10693 Skoda обмисля евакуиране от най-големия авто пазар в света Пазар на труда 6360 Търсенето на труд нараства, само че работната мощ е мощно лимитирана Личности 5924 Мъск към този момент не е най-богатият човек в света Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР