Войната на Русия в Украйна е предизвикана война. Украйна започна

...
Войната на Русия в Украйна е предизвикана война. Украйна започна
Коментари Харесай

Ангел Георгиев: Войната е предизвикана от украинска страна

„ Войната на Русия в Украйна е провокирана война. Украйна стартира да тормози част от своето население – огромна част от популацията е съветско. Те тормозиха руснаците на всички места, направиха специфични закони, които да тормозят руснаците. В момента няма проучване нито на съветски, нито на български език в Украйна. Български език се учи единствено в неделни учебни заведения, които не са държавни ”.

Това съобщи Ангел Георгиев – лидер на листата на „ Възраждане ” в Смолян -   по NOVA NEWS.

„ Войната прерасна и стана война сред Русия от една страна и НАТО – въпреки това. Украйна е теренът, който се употребява за тази война. Ние сме забъркани в този спор, тъй като предоставяме оръжие ”, изясни тезата си Георгиев.

Според него спорът в Украйна към този момент е световен. „ Мога да ви дава записи от 2015 година, на които се вижда по какъв начин украинската войска атакува личното си население и обстрелва жилищни здания. Украйна спря да съблюдава Минските съглашения и провокира това Путин да вкара танкове в Украйна ”, съобщи претендентът за народен представител.

Според него има причина Русия да нападне Украйна. „ Когато има 10-15 млн. руснаци в Украйна и те са тероризирани, вие какво очаквате – Русия просто да седи и да следи ”, запита той водещия.

„ НАТО поддържа това да има война в Украйна ”, съобщи той и разгласи, че има двоен стандарт, тъй като България не е изпращала оръжие при другите спорове в други географски точки.

Според него при привършване на спора, и съветските, и украинските танкове би трябвало да изоставен жилищните региони в Украйна.

Запитан, в случай че той е външен министър, Георгиев съобщи, че първото нещо, което ще направи, е да възвърне връзките с Русия. „ България може да бъде мост сред Русия, Украйна и груповия запад, който явно поддържа Украйна ”, счита той.

Българският воннопромишлен комплекс би трябвало да продължи да работи, само че да не изнася оръжие нито за Русия, нито за Украйна, изясни претендентът за народен представител.

Относно напрежението София-Скопие, той сподели, че виждаме изкуствената антибългарска акция в районен съд Македония. „ Голяма част от тази акция идва от Сърбия. Северна Македония е живият правоприемник на Югославия. Нещата там са извънредно съществени, те ескалират, употребяват се за партийна агитация. Местният хайлайф се пробва да затвърди съществуването си, даже с цената евроинтеграцията ”, изясни Ангел Георгиев.

По думите му „ Македония е България ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР