Войната между Сами Хосни, Джулиана Гани и възлюбеният й Илиян

...
Войната между Сами Хосни, Джулиана Гани и възлюбеният й Илиян
Коментари Харесай

Сами Хосни: Джулката и Илиян са задници

Войната сред Сами Хосни, Джулиана Гани и възлюбеният й Илиян продължава с цялостна мощ и няма скоро да завърши. Наскоро участникът от "Фермата " разгласи детокс чая им за цялостен ташак и подправена реклама за намаляване, като и сега продължава да ги нервира с постове в обществената мрежа. С половин уста българо-египтянинът от Стара Загора разгласи "вълшебната запарка " на фамилията за нищо повече от артикул за "разстройство ", а намекът му е че авторте на продукта са цялостни задници.



Сами е брутално прям във връзка чая, откакто получи питане обвързвано със здравословен проблем. "Ако детокса е небивалица, а някой има проблем с черния дроб и не действа вярно? И тогава ли е тлупост да си правиш детокс? ", пробваха се да засекат нахакания Сами, а той отвърна: "Ако нечий черен дроб не действа вярно, то тогава този някой би трябвало да отиде и да се съветва с лекар. А не да слуша инфлуенсър, който продава чай за разстройство в Инстаграм. "

След това в пост Сами изясни по какъв начин се случват нещата и за какво нямате потребност от такива питиета. Публикуваме думите му буквално:

Вашето тяло е снабдено с всичко, от което се нуждае (работещ черен дроб, бъбреци, кожа и т.н.), с цел да "детоксикира " всекидневно. Тези артикули с висока цена, сокове и хапчета не вършат нищо друго с изключение на мощно лимитират калориите (така, че бързо отслабвате) и нормално съдържат слабителни съставки (заради които в последна сметка експлодирате международно рекордно количество диария). Тези детоксикации и почиствания и хапчета и нулиране не са здравословни, както настояват. Те не почистват тялото ви от отрови. И те не са пътят към устойчива загуба на мазнини. Ако желаете да свалите килограми, просто би трябвало да живеете, като цяло здравословен метод на живот. Тренирайте силово няколко пъти седмично. Яжте доста плодове и зеленчуци. Пийте доста вода. Наспивайте се. И секс Много. Поне един път на ден. За предпочитане два пъти. Не съм от тези, които ненавиждат другите в сектора, само че стига толкоз. Ако някой се опита да ви продаде разчистване или детоксикация или новата скица за отслабване… каквото и да е... той е гъз. Опитват се да размахват тропчивите си дребни пръсти тъкмо в джоба ви, с цел да вземат парите ви. Здравето е надалеч по-просто от скъпия чай или хапче с диария. Не си харчете парите. Придържайте се към главните неща и правете това, което науката сподели, че работи още веднъж и още веднъж. Ако звучи прекомерно добре, с цел да е истина значи не е истина.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР