Войната между Русия и Украйна продължава с пълна сила, което

...
Войната между Русия и Украйна продължава с пълна сила, което
Коментари Харесай

Разкриха самоличността на жената до Роман Абрамович: Оказва се актриса от украински произход

Войната сред Русия и Украйна продължава с цялостна мощ, което значи, че глобите против съветските олигарси стават все по-сурови. Роман Абрамович е измежду най-потърпевшите във финансово отношение богаташи, само че последните вести към него са някак парадоксални, тъй като съветската колумнистка Божена Ринска излезе с информация, че той излиза с 25-годишната актриса с украински корени Александра Корендюк. Редица международни и български медии даже цитират Ринска, което придава известна меродавност на изказванието.

Смята се, че Абрамович и Корендюк са дружно от началото на годината, защото точно по Нова година плъзна слуха, че той си е хванал ново младо гадже.

Милиардерът постоянно се е славел като познавач на женската хубост. Той даже има три брака зад тила си, след които е основал цели седем деца.

За в този момент обаче е прекомерно рано да се мисли в тази посока, тъй като преди този момент е значимо да получим удостоверение за връзката им, изключително в актуалната обстановка, в която руснаци и украинци гинат не на смешка в продължаващата към този момент прекомерно дълго война.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР