Войната между Израел и Хамас е била звън за събуждане“

...
Войната между Израел и Хамас е била звън за събуждане“
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас засилва интереса на германските инвеститори в сектора на отбраната, казва шефът на Renk

Войната сред Израел и Хамас е била „ звън за пробуждане “ за немските вложители, съгласно основния изпълнителен шеф на военния снабдител Renk, който сподели, че доста фондове, които са останали внимателни във връзка с акциите на защитата даже след нахлуването на Русия в Украйна, в този момент демонстрират интерес към бранша.

Renk се листна във Франкфурт този месец, откакто компанията беше принудена да анулира плануваното си първично обществено предложение предходната година заради „ видимо замъгляване “ на пазарните условия на фона на възходящия спор в Съединени американски щати по отношение на по-нататъшната военна поддръжка за Украйна.

Въпреки това, два дни след анулираната дата за листване на Renk през октомври, Хамас извърши офанзивата си против Израел. Susanne Wiegand, началник на баварския снабдител на скоростни кутии, плъзгащи лагери и трансмисии за танкове и фрегати, сподели пред Financial Times, че в случай че пазарите „ знаеха, че 48 часа по-късно Хамас ще нападна Израел “, пласирането нямаше да бъде оттеглено. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР