Войната между ИТН и ПП се разширява и обхваща различни

...
Войната между ИТН и ПП се разширява и обхваща различни
Коментари Харесай

ИТН и ПП на война! Внасят две различни предложения за парите на пътните строители

Войната сред Има Такъв Народ и Политическа партия се уголемява и обгръща разнообразни браншове на държавното ръководство! Коалиционните сътрудници, които се разминаха за избора на гуверняло на Българска народна банка, внасят две разнообразни оферти и за парите на пътните строители

" Внесли сме план за сформиране на специфична парламентарна комисия, която да следи и утвърждава всички огромни заплащания на всички министерства, разгласи ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов на брифинг в Народното събрание.

„ Продължаваме промяната със заповед към Българска социалистическа партия и Демократична България на практика заложиха пътното строителство и ремонта по пътищата до това, което видяхме доскоро в залата. Блокираха комисиите, блокираха решенията в залата. Позволиха си да вършат подмятания, че надали не в това, което те предложиха, ние ще имаме някаква финансова полза като политическа партия, което е неповторима структура на мисълта, почтена за титани.

Затова внасяме това предложение за тази специфична парламентарна комисия. Не единствено да се твърди, че някой нещо можел да направи в Министерство на регионалното развитие по някаква негова концепция, само че някой различен ще направи нещо, което отново споделям е невероятна мисловна структура на титани.

Ние предлагаме това, с цел да е почтено, с цел да може всички български жители да бъдат спокойни, че нито едно министерство няма да си разреши да направи спекулация. Не знам какви пари има в Министерство на регионалното развитие, само че в министерството под шапката на Лорер са раздадени 13 милиарда, в Министерство на финансите се харчат едни пари, които никой не знае какъв брой са, ние не знаем в бюджета има ли пари, няма ли сега, в Министерство на превоза не знаем какво се прави. Това предложение почиства всички тези въпроси – парламентарна комисия от всички парламентарно показани партии ще следи процесите и в случай че има нещо, което буди подозрение, незабавно ще бъде прекъснато. Да забележим дали сътрудниците борци за нулева приемливост към корупцията ще поддържат това, което се предлага. Защото всичко ще става пред очите на българските жители “, безапелационен е Йорданов.

Той даже предложи ръководител на тази комисия да бъде определен от опозицията, тъй като тогава контролът ще бъде още по-строг. Ние считаме, че една такава комисия е редно да помислим дали ръководителят да бъде от опозицията, с цел да е още по-строг контролът. Двете оферти са импортирани в деловодството и ще забележим по какъв начин ще бъдат признати и гласувани. Защото, в случай че не бъдат признати, можем да имаме обосновани догатки, че някой в тази страна се пробва да прави неща на прикрито. И че някой в тази страна, приказвам за съдружните ни сътрудници, не осъзнават отговорността, която имат, рискувайки живота на хората по пътищата на страната “, добави Йорданов.

В същото време Настимир Ананиев от " Продължаваме промяната " разгласи, че идната седмица ще бъде импортирано проекторешение, което ще се приближава " оптимално доста " по наличие до това на правната комисия, което събра и най-вече гласове " за " в пленарна зала (103). От " ИТН " също ще внесат свое предложение, само че прибавиха и че ще упорстват за основаването на краткотрайна комисия към Народното събрание, която ще ревизира отговорностите и ще утвърждава заплащанията на всички министерства. Според тях тя би трябвало да бъде ръководена от опозицията, с цел да може контролът да е още по-строг.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР