Войната между Деси Тенекеджиева и Джийсън Брад Люис продължава. След

...
Войната между Деси Тенекеджиева и Джийсън Брад Люис продължава. След
Коментари Харесай

Джийсън завеща вибратор на Тенекеджиева

Войната сред Деси Тенекеджиева и Джийсън Брад Люис продължава. След изцепките на актрисата предходната седмица в "Черешката на тортата ", екстравагантният режисьор й завеща голям вибратор. Посланието му към Тенекеджиева е повече от ясно - "Да укроти превъзбуденото си положение по време на Черешката ".

Как в действителност се стигна до този подарък от риалити чешитът? Джийсъна на първо време разбуни духовете със фотография от вечерята у Фънки. На фрагмента се видя мобилен телефон с опънати върху екрана му, две дебели, наподобяващи кокаинови лини. След бурята от страсти, които провокира фотосът, самият той призна, че коката се е появила след обработка на фотошоп.

Но дотук изцепките на Брад Люис не завършват. Сега пък сподели кадър, на който театралничат с Деси, изработен при гостуването у актрисата. Тенекеджиева го раздава доста работно, забила се пред преносимия компютър, вместо да обръща внимание на гостите си. А в ляво на фрагмента се перчи голям вибратор, ситуиран на шкафа. Поредната смешка от страна на участника, нашумял около "Х Фактор " не се одобри задушевно от засрамената Деси Тенекеджиева. Тя вдигнала вманиачен скандал на приятелката си и той стремително изтри фрагмента от обществените мрежи.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР