Войната е най-голямото зло за човечеството. За съжаление в 21

...
Войната е най-голямото зло за човечеството. За съжаление в 21
Коментари Харесай

Населението изтръпна! Мустафа Карадайъ смълча всички: На път е да срине една европейска държава

Войната е най-голямото зло за човечеството. За страдание в 21 век още веднъж сме очевидци на война в Европа, която лиши десетки хиляди почтени живота, на път е да срине една европейска страна – Украйна, и хвърли остарелия континент в енергийна, продоволствена и обществена рецесия. Това написа ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в персоналния си профил във Фейсбук.
„ България би трябвало да има единна позиция и постоянно държавно управление, което дълготрайно да я отстоява, споделя още Карадайъ.
„ Като страна, твърдо отстояваща евроатлантическите полезности, България осъди съветската експанзия против Украйна. И приносът на Движение за права и свободи за това бе решителен. Ние първи казахме “комшията гори ”, с помощта на Движение за права и свободи Народното събрание осъди с декларация съветската експанзия. Ние провокирахме решението на Народното събрание за военна помощ към Украйна. Продължаваме поредно и изрично да пазиме своята позиция “, показва още водачът на Движение за права и свободи.
От профила във Facebook на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР