Война няма да има! За пореден път го казвам. Но

...
Война няма да има! За пореден път го казвам. Но
Коментари Харесай

Война няма да има! За пореден път го казвам

Война няма да има! За следващ път го споделям.
Но има и ще има страховити промени, изключително по върховете на властта и то на всички места. Както и в стопанската система.

Невероятно е какви неща излизат нескрито!
Личният живот на премиера занапред ще бъде разкостен, макар, че аз чакам лавина от блокирания поради гейприложението на страницата му във фейсбук, което просто се видя нескрито. Какви последици това ще има, ще забележим, само че капка по капка вир става. До април този човек ще е в историята! Ще се въздържа от качване на линка с излагацията на великия ви харвардски дръвник в опит да опазя профила си, има го на всички места.

Освен че истината избива и ще избива още по-мощно в идващите месеци, всички събития към по този начин наречената театрална режисура „Русия ще нахлуе в Украйна“, водят до разкриване на цялата клика национални предатели на България. Ама просто Путин грубо ги освети за следващ път!

И най-после, тъй като виждам, че има чуденки дали и Китай няма да си вземе Тайван, да кажа – Да, ще си вземе Тайван и да, американците знаят и то на равнище президент и са съгласни.

Преминаването на Донбас към Русия и на Тайван към Китай са две от нещата, които са решени сред Путин и Байдън през декември.

Анастасия Гешева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР