Вой на сирени за въздушно нападение събудиха повечето градове в

...
Вой на сирени за въздушно нападение събудиха повечето градове в
Коментари Харесай

Зеленски към руските майки: Не пускайте синовете си на война в чужда държава

Вой на сирени за въздушно нахлуване разсъниха множеството градове в Украйна, съобщи ББС. Малко след 6 часа локално време сирените прозвучаха допълнително от 15 района и голям брой градове в Украйна. Предупреждението е чуто в столицата Киев дружно с основни градове като Одеса, Суми, Харков и Днепър.

Склад за предпазване на замразени храни в региона на Киев се възпламени в събота вследствие на обстрел, заяви украинската държавна работа за изключителни обстановки. Обстрелът е осъществен тази нощ.

Украинският президент Володимир Зеленски прикани в последното си видеообръщение съветските майки да не разрешат изпращането на синовете им на бойното поле в непозната страна. Той ги прикани да „ не имат вяра на обещанията, че ще бъдат изпратени някъде за учения… или в небойни условия “. Призова ги също да „ работят неотложно “, в случай че има някакви съмнения, че са изпратени да се бият в Украйна.

Обръщението идва, откакто Русия призна за първи път в сряда наличието на наборни военнослужещи в Украйна, доста от които не са били подготвени за борба.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР