Вотът на недоверие ще бъде внесен на 17 януари, както

...
Вотът на недоверие ще бъде внесен на 17 януари, както
Коментари Харесай

Тома Биков: Статиите в чуждите медии за корупцията у нас са в стила на Работническо дело

Вотът на съмнение ще бъде импортиран на 17 януари, както обещахме. В политиката най-важно е последователността. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски.

Готови сме с претекстовете – вотът е на тематика корупция. Тази корупция към този момент се " прави оценка " и от огромните интернационалните медии, съобщи Свиленски. Статиите в задграничните медии  за корупцията у нас са в стила на " Работническо дело ".

Тези публикации са писани за българската аудитория, никой в Англия не го интересува толкоз България, съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той загатна, че тези публикации може да са платени от Българска социалистическа партия. Опозицията си измисли преди три месеца, че ще внесе избор по време на европредседателството, без да има съществени претекстове за това. В България има корупция, каквато има и във всяка една европейска страна.

С корупцията би трябвало да се бори правосъдната власт, съобщи още Биков. България направи крачка корупцията да е един от огромните проблеми на страната. Най-важното в дебата и гласуването на вота е българските жители да схванат в какви условия живеят, уточни още Свиленски, написа novini.bg.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР