Вотът на недоверие няма да мине. Не можем да очакваме

...
Вотът на недоверие няма да мине. Не можем да очакваме
Коментари Харесай

Димитър Вацов: Ориентацията на България към НАТО и ЕС е още по-важна с нападението на Хамас над Израел

" Вотът на съмнение няма да мине. Не можем да чакаме изненади, с изключение на едно огромно предизборно театро при дебатите в Народното събрание ", уточни той в изявление за БНР.

 

По думите на проф. Димитър Вацов поради идните локални избори ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се стремят непрестанно да демонстрират разнобой между тях, с цел да активизират електоралните ядра на партиите в ръководещата коалиция:

" Критиките на Бойко Борисов към разнообразни министри, а и кабинета " Денков " като цяло, може да се смята за предварителна артилерийска пукотевица поради идната ротация след пет месеца. Самият Борисов си го споделя, че ще упорства да бъдат заменени и министри. Доколко ще успее това и какъв брой министри на ГЕРБ ще влязат в държавното управление, не може да се каже в този момент. Това зависи от доста фактори - локални избори, бюджет, конституционни промени ".      

 

Според проф. Вацов държавното управление би трябвало да усъвършенства връзката с протестиращите миньори и енергетици от въглищните централи.

 

Той изрече мнение, че мъчно могат да бъдат осъществени настояванията на митинга:

 

" Запазването на въглищните централи не е в техен интерес и това миньорите и енергетиците би трябвало да го схванат. Да им се покаже по какъв метод тези региони няма да бъдат унищожени от затварянето на ТЕЦ-овете, нито те самите ще останат без работа на улицата, защото през парите от Европейска комисия би трябвало да им се подсигурява преквалификация и други благоприятни условия за работа ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР