“Вотът на недоверие няма да бъде успешен.Той трябва да събере

...
“Вотът на недоверие няма да бъде успешен.Той трябва да събере
Коментари Харесай

Кирил Петков: Вотът на недоверие няма да бъде успешен

“Вотът на съмнение няма да бъде сполучлив.Той би трябвало да събере над 121 гласа и опозицията и ние знаем, че този избор няма по какъв начин да бъде сполучлив ”. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков.

Той изясни, че за последните 60 дни са постигнали доста от промените, които са желали да създадат още през последното постоянно държавно управление.

Вотът на съмнение няма да бъде сполучлив

“Планът за възобновяване и резистентност не пристигна отнякъде, това бяха нашите промени, които заложихме, още когато внесохме проекта по времето на предишното постоянно държавно управление ние изпълнихме 62 от 66 промени ”,каза Петков.

Петков разяснява и проблемите към митингите на енергетиците и миньорите

“Тези хора са ядосани, само че не от в този момент, а от последните 10 години. Те са имали разнообразни визии за това по какъв начин енергетиката на България би трябвало да се развива ”.

Енергетиците се тормозят от това да не изгубят работните си места, само че това не е обвързвано с политиките на държавното управление.

“Единственото, което вършат политиките на държавното управление е гледат да не изгубят едни средства от Европа, до момента в който всички осъзнаваме, че пазара и цените на пазара, изключително за двете американски централи, ще създадат, по този начин, че тези централи да не работят в техните цялостни мощности в идващите години ”, посочи Петков.

“Наистина не считам, че това е методът да се води предизборна акция за локални избори. Нека да водим спор кое е по-добре за градовете, какво можем да променим. Това е по-добре в сравнение с всяка седмица да вършим избор на съмнение. ”

Това сподели Петков във връзка думите на Корнелия Нинова, че “ако на следващия ден вотът е несполучлив, стартират да събират подписи с избор на съмнение за националната сигурност и защитата ”.

“Научих повече от CNN, в сравнение с от докласа на ДАНС. “Това съобщи по-рано пред журланисти водачът на Продължаваме промяната Кирил Петков.

“Някои служби се бяха справили доста добре, като работа Военно разузнаване. За страдание имаше и служби, като ДАНС. Мисля, че научих повече от CNN, в сравнение с от техния отчет. Случващото се появи какъв брой е значимо службите да работят добре ”, разяснява Петков.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР