Вотът на недоверие не мина, което показва, че Бойко Борисов

...
Вотът на недоверие не мина, което показва, че Бойко Борисов
Коментари Харесай

Красимир Янков: Хората не искат политиците, участвали в грабежа на България

„ Вотът на съмнение не мина, което демонстрира, че Бойко Борисов има постоянен гръб в Народното събрание. Дадохме опция на дребните им съдружни сътрудници да се осъзнаят и да признаят огромния проблем в държавата– корупцията, против който хората стачкуват.
Я
Това сподели по Българска национална телевизия националният представител от Българска социалистическа партия Красимир Янков. Според него, по този начин наречените „ патриоти “, очевидно са приели, че са със затихващи функционалности и в този момент по всякакъв начин се стремят най-малко да изкарат този мандат.
„ Мнозинството народни представители поддържат Борисов без да схващат проблемите, които сътвори това ръководство “, отсече Красимир Янков.
„ Повечето от протестиращите са младежи, които желаят по-добър живот и бъдеще “, сподели Красимир Янков. По думите му те не одобряват неприятната обществена политика на държавното управление и корупцията на всички равнища.
„ Управлението на Борисов е уличено от протестиращите, че има проблем с морала и честността в политиката “, безапелационен беше Красимир Янков.
Той добави, че част от недоволните не желаят и Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова . „ Те отхвърлят статуквото. Задължителна е смяната и в Българска социалистическа партия. Най-голямата опозиционна мощ, би трябвало да покаже, че може да е опция. Тя би трябвало да има авангард от честни и морални, посредством приватизацията “, безапелационен беше Янков.
„ Работата ми е ориентирана към това Българска социалистическа партия да се наложи като първа политическа мощ на идващите избори и това е допустимо “, заключи той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР