Вотът на недоверие не мина и в рамките само на

...
Вотът на недоверие не мина и в рамките само на
Коментари Харесай

Костадинов: Всеки вот на недоверие има своя смисъл

„ Вотът на съмнение не мина и в рамките единствено на няколко секунди по-късно болшинството в Народното събрание показва своята надменност и некомпетентност, която е убийствена за българската страна, и която следим повече от 4 месеца. Всеки един избор на съмнение има своя смисъл ”. Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. Според него оставка е най-малкото, което би трябвало да последва. Костадинов настоя за съд и затвор за държавна измяна.

 „ Изведнъж се оказа, че би трябвало незабавно да бъдат признати две заявления, които не са обсъждани в Комисията по външна политика, която ще заседава в отмора незабавно след вота на съмнение “, добави Костадинов. Той уточни, че този път няма Председателски съвет, където това да бъде разисквано. Лидерът на „ Възраждане “ е безапелационен, че партията няма да взе участие в гласуването на двете заявления за войната в Близкия изток и за Грузия. Причината - методът, по който се работи, и обстоятелството, че те не показват българската позиция.

Костадинов добави, че в Грузия има две републики, които не са приети от нас, само че са приети от Руската федерация. „ С сходен акт ние в допълнение утежняваме връзките ни с Руската федерация, които така и така са към този момент може би на прага на войната “, сподели още той. Лидерът на „ Възраждане “ акцентира, че спорът в Близкия изток е толкоз огромен, че „ като нищо може да пламне нов огромен международен спор ”.

Костадинов съобщи, че ще поддържа и втори избор на съмнение против държавното управление, само че той би трябвало да бъде импортиран след края на предизборната акция за локалните избори.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР