Вотът на недоверие към кабинета заради несправянето му с корупцията,

...
Вотът на недоверие към кабинета заради несправянето му с корупцията,
Коментари Харесай

Дебатите по вота на недоверие - във вторник

Вотът на съмнение към кабинета поради несправянето му с корупцията, импортиран от Българска социалистическа партия, влиза в пленарната зала във вторник, 23 януари, от 13.00 часа. За тогава са планувани разискванията по вота.

Решението бе взето от народните представители, като единствено един гласоподава " срещу ".

По правилника на Народно събрание дебатите по избор на съмнение се насрочват от 3 до 7 дни след внасянето му, а гласуването се организира 24 часа след края на разискванията.

Вчера от Българска социалистическа партия внесоха избор на съмнение поради корупцията с 10 страници претекстове, в които са изтъкнати скандални случаи на корупция, съгласно алените. Сред образците за корупция в претекстовете са посочени ремонтът на НДК и Хасковогейт.

Към момента ръководещите нямат терзание от възможен триумф на вота. Те имат твърдата поддръжка на съдружния сътрудник Оперативна програма и на Воля. От Движение за права и свободи, които в началото обсъждаха като съвносители вота на съмнение дружно с Българска социалистическа партия, а след това бяха сюрпризирани и изоставени от социалистите, твърдо обявиха, че макар случката ще гласоподават " срещу " това държавно управление.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР