Вотът на недоверие е фалшив, жалък и унизителен. Това е

...
Вотът на недоверие е фалшив, жалък и унизителен. Това е
Коментари Харесай

Валери Симеонов захапа Нинова: Превръщате се в една политическа Анита Мейзер

Вотът на съмнение е подправен, презрян и позорен. Това е доста мощен инструмент, който би трябвало да се употребява при добра подготовка и с мярка. Това съобщи по време на дебатите за вота на съмнение вицепремиерът Валери Симеонов, представен от Блиц.

„ Корупция има и ще има, аз персонално съм пуснал доста сигнали. Инфантилно е да говорите с този избор общо за корупцията. Дайте съответни обстоятелства, толкоз ли не можахте да се подготвите за този избор? Това е срам. Най-малко вие можете да оценявате политическа мощ, поела ангажимент за ръководството и вие не можете да извадите нито една думичка против нас ”, обърна се Симеонов към социалистите.

„ Г-жо Нинова, обърнахте се към нас да се освободим от страха. От кой боязън да се освободим? От страха към мутрите ли? От какво ни е боязън? ”, попита той и посъветва водача на социалистите да се освободи от страха от загуба на политическия си рейтинг. Вместо в една българска Тереза Мей, вие се превръщате в една политическа Анита Мейзер ”, съобщи в умозаключение Симеонов. 

" Когато някой уточни корупцията, върху него се нахвърля цялата система на операции, неистини и обиди. Отговорът господин Симеонов е единствено един - прокуратурата отхвърли да образува досъдебно произвеждане против Елена Йончева, по сигнал на Валери Симеонов. Прокуратурата образува две правосъдни производства поради оградата поради сигнали на Елена Йончева ", отвърна на обвиняванията Нинова.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР