Вотът на недоверие беше безсмислен и циничен. Беше загуба на

...
Вотът на недоверие беше безсмислен и циничен. Беше загуба на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Некадърници има навсякъде, заради един министър няма как да тласнем държавата в хаос

Вотът на съмнение беше неправилен и безсрамен. Беше загуба на време, а претекстовете за избор на съмнение са смешни. Това съобщи водачът на " Воля " Веселин Марешки в утринния блок на Българска национална телевизия.
" Решихме казуса на най-ограбвания човек в Монтанско и му възстановихме всичко, което му бяха откраднали – пуяк, кокошки, подарихме му куче и му сложихме цялостно видеонаблюдение ", сподели още той.
" Само аз - Веселин Марешки и партия " Воля " можем да вършим работа за хора. Некадърници има на всички места, поради един министър няма по какъв начин да тласнем страната в безпорядък и безсмислени избори. Заради псевдоалтернативи нищо хубаво не се случи на България. И какво като завоюваха с Румен Радев и Илияна Йотова, нещо хубаво случи ли се на България ", попита водачът на " Воля ".
" Кресливите политици Корнелия Нинова и Красимир Каракачанов нищо не правят. Хората виждат кой ги ограбва и кой им оказва помощ. И дано след това Българска социалистическа партия да споделя, че би трябвало да отида да правя работа и пълня дупки. Само аз я правя ", приключи Веселин Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР