Вотът е абсолютно безпредметен, няма да бъде успешен, коментира пред

...
Вотът е абсолютно безпредметен, няма да бъде успешен, коментира пред
Коментари Харесай

Пеевски: Вотът на недоверие е абсолютно безпредметен, започваме разговори за бюджета

В отът е безусловно ненужен, няма да бъде сполучлив, разяснява пред публицисти ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски по отношение на вота на съмнение към кабинета „ Денков “ „ поради неспособността на държавното управление да подсигурява националната сигурност и защитата на страната “.

За бюджета за следващата година, Пеевски сподели, че  с ръководителя на бюджетната комисия Йордан Цонев са разговаряли с финансовия министър Асен Василев. Започваме диалози по тематиката, разгласи той.

П еевски уточни, че ще има професионален диалог за бюджета с специалистите на Движение за права и свободи.

" Предполагам, че министърът ще се срещне и с ГЕРБ, с техните специалисти и по-късно ще седнем да беседваме по тематиката ", добави Пеевски.

Попитан дали ще отиде на съвещанието на Съвета по сигурността на тематика „ дерогация “ в четвъртък (16 ноевмври), председателят на ПГ на Движение за права и свободи сподели, че ще отиде и посочи, че съветът стартира в 8:00 часа.

На въпрос какво ще се случи, в случай че на следващия ден в пленарната зала с гласовете на „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ не бъде признато решението за отпадане на дерогацията на „ Лукойл “, Пеевски сподели: „ Ще считаме, че Путин е взел властта в България “.

Попитан дали някой се облагодетелства от дерогацията, той отговори: " Със сигурност режимът на Путин ". „ Имаме основателни подозрения, да забележим какво се случва в митниците, тъй като има странни интервенции, за които ни се подсказва информация, само че дано да забележим дали е по този начин. Утре ще си задам въпросите публично “, добави той.

На въпрос допустимо ли е дерогацията да счупи сглобката преди да се стигне до бюджета, Пеевски отговори: " Нека да забележим на следващия ден, да мине Съветът ". Аз съм позитивно надъхан, че ще има диалог с сътрудниците и ще спрем да финансираме съветската страна и „ Вагнер “ с пари от „ Лукойл “, виждате милиарди изтичат към Русия ", добави той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР