Вот на недоверие не ни плаши, това е шега от

...
Вот на недоверие не ни плаши, това е шега от
Коментари Харесай

В ГЕРБ смятат, че Марешки се шегува за вота на недоверие

Вот на съмнение не ни плаши, това е смешка от приповдигнатото въодушевление на Веселин Марешки, тъй като стана дядо . Това разяснява Десислава Атанасова от ГЕРБ.
" Има неуточнени въпроси сред ГЕРБ и Обединените патриоти, което е обикновено, само че дано приказваме за изпълнените стратегии . Ако става въпрос за финанси, в фамилията няма проблеми, целите се извършват, има покачване на учителските заплати и пенсии. Нещата би трябвало да се разясняват на равнище министър председател и вицепремиер, по този начин ще бъдат избегнати проблеми ", съобщи Десислава Атанасова.
Тя акцентира, че ГЕРБ ще продължи да упорства, в случай че президентът Румен Радев има данни за лобисти, по отношение на процедурата за закупуване на изтребителите, да ги каже обществено.
" Това са димки, с цел да не се търсят отговори, които точно Румен Радев би трябвало да даде. Кога и какво е подписвал, какви опорни точки има и за какво. Ако не отговори, това ще коства милиарди на българските данъкоплатци. Истината остава скрита. Всичко по този случай би трябвало да се каже обществено, не оттатък Океана, с обикновени закачки. Цялата истина на масата ", разяснява Десислава Атанасова.
" Когато президентът приказва за лобизъм, би трябвало да има обстоятелства, които не го опровергават. Трябва да се водят транспарантни договаряния и да завоюва най-ниската цена ", означи Атанасова, представена от Канал 3.
Относно бавещия се декрет за назначение на Георги Чолаков за ръководител на Върховен административен съд, Десислава Атанасова съобщи: " Президентът е задължен да знае, да схваща, да може, той не е квалифициран за този пост. Не може един потвърдил се експерт, който е получил поддръжката на Висш съдебен съвет, да стои в безтегловност. Радев се пробва да се намесва в една самостоятелна правосъдна система, няма претекст за бавенето на този декрет ".
" Българска социалистическа партия и Румен Радев се пробват да вървят синхронно ", сподели още Десислава Атанасова.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР