Вот на фона на безпрецедентна политическа криза без редовен кабинет

...
Вот на фона на безпрецедентна политическа криза без редовен кабинет
Коментари Харесай

„Изборът на България – Въпрос на парламент“ на 2 април по NOVA

Вот на фона на невиждана политическа рецесия без постоянен кабинет и галопиращи цени. В деня на петите парламентарни избори в границите на едвам две години, NOVA посвещава ефира си на вота за 49-ото Народно заседание на България. Професионалният екип от публицисти на медията с потвърден опит в отразяването на основни публични събития ще наблюдава най-важните моменти от изборния ден. Специални формати и новинарски излъчвания с настояща информация, точни прогнози, прецизни разбори и директни включвания от 40 точки в страната и чужбина чакат феновете на NOVA на 2 април.

Старт на изборния ден ще даде форматът „ Изборът на България “ в „ Събуди се “ с водещ Анна-Мария Конова в 7:00 ч. Водещ на излъчванията вести в специфичния утринен сегмент ще бъде Христо Калоферов.

Ани Салич и Николай Дойнов ще обобщят най-значимите тематики досега с настояща информация и репортажи в удължена едночасова осведомителна емисия вести в 12:00 ч. Веднага след Новините на NOVA изборният маратон продължава с новия формат в ефира „ Изборът на България. Ти решаваш ” с водещ Даниела Тренчева.

„ На фокус: Изборът на България “ стартира в 15:30 ч., а най-горещите тематики ще разяснява Лора Крумова. В следобедните часове по NOVA феновете ще продължат да бъдат осведомени за най-актуалното от деня на вота с директни включвания от България и чужбина, любопитни събеседници, репортажи и социологически разбори.

Кои ще бъдат партиите, които ще ръководят България, ще стане ясно във вечерното изборно студио „ Изборът на България: Въпрос на парламент “ с Мира Иванова и Виктор Николаев. По традиция Николай Дойнов ще разгласи първите резултати от вота от електоралния център. Екипът на Нова Броудкастинг Груп ще предложи и социология от ново измерение – резултатите от вота ще „ оживеят ” върху постройката на NOVA, а водеща на студиото под намерено небе ще бъде Невена Василева.

Нова Бродукастинг Груп дава опция на българите в страната и чужбина да проследят избора за народни представители в действително време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете,,. Бърз достъп до най-важните вести в деня на изборите ще обезпечи и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите ще се осведомят за всичко значимо и настоящо. Новините на NOVA могат да бъдат открити и в,, и.

Не пропускайте „ Изборът на България: Въпрос на парламент “ с най-важното от изборния ден в ефира и платформите на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР