ВОЛЯ сезира отдела за киберпрестъпления в ГДБОП и екипа на

...
ВОЛЯ сезира отдела за киберпрестъпления в ГДБОП и екипа на
Коментари Харесай

ВОЛЯ сезира ГДБОП за фалшиви профили на Марешки във Фейсбук

ВОЛЯ сезира отдела за киберпрестъпления в ГДБОП и екипа на Facebook във връзка появили се подправени профили на водача Веселин Марешки, посредством които измамници оферират онлайн игри, събират персонални данни на хората – ЕГН и банкови сметки, и им изпращат известия, че получават огромни парични награди.

Това оповестиха от партията.

В други подправени постове се твърди, че той ще раздава пари на всички с КОВИД19. Абсолютно непозволено са употребявани фрагменти от негови видео-обръщения и изявленията за илюзия на хората.

Призоваваме потребителите на обществената мрежа " Facebook " да не се поддават на тези измами! Това предизвестяват от ВОЛЯ.

Припомняме, че зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки има единствено една страница във " Facebook ", която има над 100 000 почитатели!

Държим да подчертаем, че благотворителната активност на водача на ВОЛЯ, посредством която оказва помощ на доста хора, църкви, разнообразни културни начинания, се базира на деликатна преценка, изследване и правила, които изрично изключват онлайн игри и събиране на персонални данни!

„ Надявам се способените органи бързо да разкрият тези жалки измамници, които напряко се гаврят с небогати българи, подготвени да повярват на всичко в отчаянието си”, разяснява Марешки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР