Воля предлага Народното събрание да избере Симеон Найденов за председател

...
Воля предлага Народното събрание да избере Симеон Найденов за председател
Коментари Харесай

Воля предлага Симеон Найденов за шеф на КПКОНПИ

" Воля " предлага Народното събрание да избере Симеон Найденов за ръководител на КПКОНПИ , оповестяват от пресцентъра на партията.

Депутатите от " Воля " декларират, че издигат тази кандидатура водени от правилото, че за всеки значим пост като този би трябвало да има опция за избор и конкуренция на персони.

Те акцентират, че посредством професионални си опит и персонални качества Найденов може да способства за постигането на по-добри резултати при противодействието на корупцията.

Симеон Найденов е роден през 1951 година в село Белоградец, област Варна. Има над 35 години юридически стаж, заемал е длъжности, изискващи взимането на виновни и бързи решения , както за предотвратяването на закононарушения, по този начин и за разкриването на такива. Завършил е юридическото си обучение в Москва, а професионалната му кариера започва в структурите на Министерство на вътрешните работи във Варна.

През 1998 година е вписан като юрист в Адвокатска гилдия. От 2017 година е депутат в 44-то Народно заседание от партия " Воля ". Член на Комисията по правни въпроси и на Комисията по битка с корупцията, спор на ползи и парламентарна нравственос.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР