ВОЛЯ няма да подкрепи вота на недоверие срещу кабинета Борисов

...
ВОЛЯ няма да подкрепи вота на недоверие срещу кабинета Борисов
Коментари Харесай

Критикарът Марешки се врътна: Няма да подкрепим вота на недоверие

ВОЛЯ няма да поддържа вота на съмнение против кабинета ”Борисов 3 ”. Това стана ясно от думите на водача на партията Веселин Марешки пред публицисти в Народното събрание. Позицията му наподобява изненадваща и превратна на фона на рецензиите, които не стопира да бълва против управлаващите.
„ Темата за контрабандата ще я изнасяме без да е нужен избор на съмнение. Не считаме за обикновено той да се желае преди коледните празници и европредседателството. Това е един безмислен ход, който с нищо няма да способства. Не е ясно какъв е крайният излаз от това деяние. Има потребност от смяна, само че не по този метод “, безапелационен бе той. „ В момента няма болшинство на сериозна маса, която желае предварителни избори. Ако няма тежки корупционни практики най-ранната дата за избори би била по време на евроизборите. Няма на какво съображение в този момент да се желае избор на съмнение “, счита Марешки.

По думите на водача на ВОЛЯ пропагандата на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Оперативна програма е толкоз мощна сега, че каквото и да създадат ще ни видят като патерица. „ Затова ще гласуваме „ въздържал се “. Така ще покажем, че не поддържаме никого. Те са си разпределили функциите авансово. Ние сме опция на всички тях. Ще поддържаме политиките, които са положителни за бизнеса “, сподели още той, представен от Новини. бг. „ Всички сме наясно, че сега, който и да стане министър-председател в страната няма да се промени нищо. Не считаме, че 80% от българските жители са дебили. В обстановката сега ние можем да сме прожектори и да припомняме нещата, които са обещани. Няма по какъв начин да не подкрепим и дребното, което се отпуска на избрани пластове в обществото “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР