Воля изобличава политическите измамници.По думите му пример за това е

...
Воля изобличава политическите измамници.По думите му пример за това е
Коментари Харесай

Марешки: Воля изобличава политическите измамници като Каракачанов

Воля изобличава политическите измамници.По думите му образец за това е вицепремиерът Красимир Каракачанов. На целия български народ му се повдига, счита той.
Това съобщи пред Българска национална телевизия водачът на " Воля " Веселин Марешки. По думите му хората, дали своят вот за Вътрешна македонска революционна организация, са останали излъгани.

„ Ти си вицепремиер и би трябвало да направиш действителни дейности по този начин, че хората да живеят по-добре “, изясни Марешки.

Политикът разяснява и тематиката за визията на Българска социалистическа партия. „ Вече 30 години чуваме „ ще “. Няма по какъв начин да кажат, че са новата опция. Алтернативите са напълно други “, счита водачът на Воля.

Според него партията към този момент е от тази част на българския народ, който не религия, че Българска социалистическа партия може да направи нещо за българския парламент.

Той изясни, че ще поддържа ветото на президента. „ Мисля, че Воля ще покаже своите качества в идващия мандат, когато ще има повече народни представители “, съобщи Марешки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР