"ВОЛЯ е за осветяване на всички шуробаджанашки зависимости във властта,

...
"ВОЛЯ е за осветяване на всички шуробаджанашки зависимости във властта,
Коментари Харесай

Марешки: ВОЛЯ е за осветяване на всички роднински зависимости във властта

"ВОЛЯ е за осветление на всички шуробаджанашки зависимости във властта, а не те да се вадят на парче, какъвто е казусът с Делян Добрев. "

Това съобщи в пленарната зала водачът на ВОЛЯ и замeстник-председател - Веселин Марешки по време на дебата за оставката на депутата от ГЕРБ поради абсурда „ Кумгейт “ в Хасково, предава пресцентърът на партията.

Веселин Марешки прикани посредством нов законопроект да се разгласи групата лица във властта, която да бъде тествана за роднински връзки – кметове, общински съветници, министри, депутати.

По думите му това може да стане по най-бързия метод, тъй като имената на всички са в осведомителните масиви и всеки човек на държавна позиция да бъде длъжен да разкрива роднинските си връзки във властта.

В свое изявление заместник-председателя на ПГ на ВОЛЯ - Кръстина Таскова попита ръководителя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов дали схемата в община Хасково е индивидуален случай или е фасон на работа на ГЕРБ.

Цветанов отхвърли да отговори.

Според Таскова днешният тричасов спор доста ясно е посочил за какво ВОЛЯ е срещу празното политическо говорене, което измества фокуса на внимание от действителните проблеми на хората.

„ Благодарение на чия братовчедка Врачанската болница е пред банкрут, с помощта на чий кум ще затвори болничното заведение в Стара Загора, за какво има експанзия в учебните заведения, за какво разкарват пациенти по лечебните заведения - ето това са значимите въпроси, които би трябвало да обсъждаме. Занимаваме се с един партиец, а не с проблемите на жителите! ", съобщи Таскова.

"Нали поради точно поради хората сме тук. Нека да разгледаме по какъв начин пострадаха от тази скица жителите на Хасково, а не непрекъснато да чуваме от ГЕРБ и от Българска социалистическа партия какъв брой едните или другите са неприятни. Няма потребност всекидневно да ни го потвърждават. Ние това го знаем! Партиите от статуквото и през днешния ден ни демонстрираха за какво би трябвало да се молим единствено на Бог България да се оправи! “, добави тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР