Volvo представи днес обновена версия на бестселъра си от SUV

...
Volvo представи днес обновена версия на бестселъра си от SUV
Коментари Харесай

Volvo Cars представя обновения SUV Volvo XC90

Volvo показа през днешния ден актуализирана версия на бестселъра си от SUV гамата – флагманът на марката Volvo XC90, добавяйки опция за избор на новоразработен мотор с технология за регенериране на кинетичната сила, като последваща стъпка от тактиката за електрификация на компанията. Обновеното XC90 за първи път предлага на клиентите на Volvo авангардна система за възобновяване на кинетична сила, в композиция със съществуващите мотори с вътрешно горене, създавайки напълно ново електрифицирано задвижване, под новото обозначение B.

Това ново електрифицирано задвижване предлага на водачите до 15% по-нисък разход на гориво и съкращаване на CO2 излъчванията в действителни условия.Новата технология понижава разхода на гориво и нездравословни излъчвания, като възвръща кинетична сила при прекъсване. Въвеждането на новите коли XC90, означени с B, съставлява значима крачка за Volvo Cars по връзки на тактиката на компанията за електрификация. Новите B коли допълват електрифицираната гама на Volvo, която до момента включваше единствено мотора Т8 Twin Engine Plug-in Hybrid.Отвън, обновеното XC90 предлага дискретни усъвършенствания на истинския екстериор, като нови джанти, екстериорни цветове и съвременна нова решетка.

Отвътре е непокътнат извънредният първокласен интериор на модела, само че най-забележимото изобретение, че може да се поръчва с разнообразни конфигурации от места за сядане в автомобила. От 4-местния свръхлуксозен вид Excellence и 7-местния фамилен SUV, до напълно новата 6-местна настройка, XC90 се предлага с друг брой седалки, според от самостоятелните желания и метода на живот на потребителите.Новите интериорни материали, в това число новата тапицерия с вълнена материя, оферират спомагателни благоприятни условия за персонализация на автомобила.Базиран на създадените от Volvo платформа, задвижване и технологии за сигурност, XC90 от 2015 година означи началото на трансформацията на Volvo Cars.

Моделът показа новото лице на Volvo с присъщите светлини във формата на Чука на Тор, както и новата SPA платформата (Scalable Product Architecture). Първите по рода си технологии и нововъведения, показани в новите модели на Volvo от сериите 90 и 60 сред 2015 и 2019 година, също откриха своето място в XC90.В резултат, топ моделът от SUV гамата на Volvo стана по-модерен и модернизиран, надхвърляйки внушителната цифра от 320 000 продадени бройки в международен мащаб.В региона на технологиите за дейна сигурност, XC90 към този момент предлага подкрепяне на лидера с интервенция в кормилното ръководство, като част от системата City Safety и функционалността за следене на мъртвите зони Blind Spot Information System.

Системата City Safety с автоматизирано прекъсване към момента е единствената на пазара, която разпознава пешеходци, велосипедисти и едри животни на пътя. Системата Oncoming Lane Mitigation, въведена за пръв път в новото XC60, към този момент е налична и при XC90, а технологията за засичане и предупреждаване при заплаха зад автомобила по време на маневриране обратно - Cross Traffic Alert, към този момент включва и автоматизирано прекъсване.Всичко това, дружно с безвредната структура на каросерията, част от пасивната технология за сигурност, трансформира XC90 в един от най-сигурните коли на пътя и акцентира непоколебимия ангажимент на Volvo Cars да основава допустимо най-безопасните коли.XC90 беше първият Volvo модел с Apple CarPlay интеграция, а към този момент се предлага и с Android Auto съгласуемост.

Инфотейнмънт системата Sensus мина през редица актуализации през последните години, като всичките са приложени при фейслифта на XC90. Където е налична, услугата Spotify също е интегрирана в XC90.

Производството на XC90 от моделна година 2020 ще стартира през май в шведския цех на Volvo в Торсланда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР