Volvo Cars ще оборудва всички свои 100% със специални всесезонни

...
Volvo Cars ще оборудва всички свои 100% със специални всесезонни
Коментари Харесай

Всички електромобили Volvo със специални Recharge гуми

Volvo Cars ще оборудва всички свои 100% със специфични всесезонни Recharge гуми, които ще бъдат включени в стандартното оборудване на електромобилите предлагани на пазари в Северна и Централна Европа.

От Volvo разясняват, че с един комплект гуми, които дават обещание безвредно поведени в по-разнообразни пътни и атмосферни условия в сравнение с класическите летни и зимни гуми, компанията си е сложила за цел на направи всекидневието на потребителите по-лесно, като им спести познатата до болежка годишна замяна, като в това време спомогне и за намаляването на CO2 по време на експлоатационния им живот.

Recharge гумите на Volvo са първите по рода си всесезонни, които са получили оценка А за енергийната си успеваемост.

От марката споделят, че оборудван с такива гуми представител на изцяло електрическата версия на модела XC40 може да се отблагодари с до 8% усъвършенстване в енергийната си успеваемост и съответно свободния пробег, в съпоставяне със сценарий, в който е снабден със зимни гуми.

Специалните гуми Recharge ще бъдат част от стандартното съоръжение на изцяло електрическите модели на Volvo в Австрия, Белгия, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Исландия, Латвия, Литва, Молдова, Холандия, Норвегия, Полша, Словакия, Швейцария, Швеция и Украйна.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР