Volvo 360с представя цялостна визия за автономно, електрическо, свързано и

...
Volvo 360с представя цялостна визия за автономно, електрическо, свързано и
Коментари Харесай

Volvo 360c е визия за транспорта на бъдещето

Volvo 360с показва цялостна визия за самостоятелно, електрическо, обвързвано и безвредно пътешестване в бъдещето.

Концепцията 360с е построена на визията за изцяло самостоятелен, електромобил без водач зад кормилото. Акцентът е върху свободата на дизайна, която е допустима с помощта на неналичието на волан и мотор с вътрешно горене и премисля обичайното разположение на пътническите седалки в два или три реда.

360с предлага 4 благоприятни условия за пътешестване в самостоятелното транспортно средство и използването му надлежно като спалня, като мобилен офис, като всекидневна и като място за развлечение.

Любопитен факт е, че концепцията има упоритостта да се трансформира в евентуален съперник на самолетните компании и други снабдители на услуги в областта на пътуванията по въздух на къси дистанции. В Съединени американски щати да вземем за пример, през миналата година над 740 млн. пасажери са употребили вътрешните полети. Най-натоварените направления, като Ню Йорк – Вашингтон, Хюстън – Далас, Лос Анджелис – Сан Диего, лишават на пасажерите повече време за напредване със аероплан, в сравнение с с автомобил, като се включи превозът до летището, инспекциите за сигурност и изчакването на полета.

Концепцията 360с е първата крачка към необятна полемика за капацитета на самостоятелните технологии и опцията за фундаментална смяна на обществото по доста способи.

Като част от концепцията 360с, инженерите по сигурността във Volvo Cars поемат предизвикването да разработят и безвреден нов метод за връзка сред самостоятелните коли и останалите участници в придвижването. Концепцията включва система от звукови, цветови и други образни сигнали, които да осведомят водачите за желанията на самостоятелната кола, тъй че във всеки един миг да е изцяло ясно какво ще е идващото й деяние.

СПОРТ Хвалби от Сърбия: Стоянович прероди Левски сходно на Цървена звезда Призрачната Дания, която сътвори най-сюрреалистичния мач Кои звезди на Левски са с изтичащи контракти?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР