Володимир Зеленски щеше да разбере отказа ни да им дадем

...
Володимир Зеленски щеше да разбере отказа ни да им дадем
Коментари Харесай

Иван Ченчев от БСП: Зеленски щеше да разбере отказа ни да им дадем оръжие

Володимир Зеленски щеше да разбере отхвърли ни да им дадем оръжие или най-малко щеше да ни чуе. Това сподели в предаването „ Тази заран “ Иван Ченчев, зам.-председател на ПГ „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Посещението на президента Володимир Зеленски беше функционалност, с цел да се случат някои решение. Тази аудиенция беше предизвикателство към евроатлантиците в Народното събрание. Толкова мощни евроатлантици са, че чак са на ръба на слугинажа. Поради тази причина бяха взети едни решения, които съгласно нас са освен нелогични, само че и са надалеч от националния интерес “, изясни той.

„ Благодаря ти, България, за поддръжката “, сподели украинският президент

Припомняме, че става дума за решенията, които засягат продажбата на оборудването от АЕЦ „ Белене “, обновяването на запасите ни от снаряди и поддръжката за Украйна по пътя ѝ към НАТО.

„ Вчера ние призовахме в пленарна зала да дойдат министрите на стопанската система и на защитата, с цел да обяснят по какъв график ще се извършват поетите задължения към Украйна . Искахме да разберем какви са тези снаряди, какъв брой са и от коя година са. Никой нищо не изясни на депутатите и огромна част от тях взеха неинформирано решение “, разясни още той.

Подписахме съглашение за съдействие в енергетиката и за задълбочаване на партньорството в отбранителния бранш

Депутатът от Българска социалистическа партия е безапелационен, че Володимир Зеленски е щял да чуе и да разбере позицията на българските социалисти. „ Смятаме, че доставянето на оръжие по време на един боен спор и поддържане на този спор. Ето за какво ние призоваваме за мир “, разясни той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР