Володимир Зеленски настоява ЕС да спре визите за руски туристи,

...
Володимир Зеленски настоява ЕС да спре визите за руски туристи,
Коментари Харесай

За €50 000 на месец: Зеленски дал на руснаци вилата си в Тоскана

Володимир Зеленски упорства Европейски Съюз да спре визите за съветски туристи, а вилата си в Тоскана е дал чартърен на руснаци за 50 000 евро на месец, пишат италиански медии.



Съобщава се, че украинският президент Володимир Зеленски е наел първокласната си вила в Тоскана на руснаци за месец, оповестява италианският вестник.

От друга страна Зеленски на няколко пъти обществено и изрично прикани водачите на Европейски Съюз да спрат издаването на визи на съветски туристи.

Руска двойка с адрес в Лондон е наела вила за август, като е платила княжеската сума от 50 000 евро. Вилата, която се намира в крайбрежния град Форте дей Марми, беше купена от Зеленски за четири милиона евро, до момента в който той към момента беше артист. Снимките, оповестени от двойката в обществените мрежи, потвърдиха, че са отседнали в парцела на Зеленски – написа „ Il Tireno “.

Corriere della Sera, различен италиански вестник, се свърза с сътрудника по недвижими парцели, който ръководи парцела, който сподели, че „ наемателите не са руснаци, само че не може да каже повече, тъй като неприкосновеността на персоналния живот му пречи. “ Въпреки това, вестникът сподели, че наемателите евентуално са били от съветски генезис, " само че че имат дълготрайно престояване и вероятно британско поданство ".

От началото на войната в Украйна Зеленски приканва Европейски Съюз да откаже визи на съветски гости.

Руският народ би трябвало да живее в собствен личен свят, до момента в който не промени философията си - сподели Зеленски пред The ​​Washington Post по-рано този месец.

Още през март Зеленски категорично прикани италианското държавно управление да „ блокира всички [руски] недвижими парцели, сметки и яхти, от Шехерезада до най-малките “, имайки поради 140-метрова суперяхта, за която се твърди, че принадлежи на съветски магнат.

Всички полети сред Европейски Съюз и Русия са спрени, а в сряда Съюзът спря двустранното съглашение за облекчение на визовия режим с Русия. Спирането понижава броя на новите визи за Европейски Съюз, налични за руснаците, без изцяло да отстранява пътуването.

В допълнение към тосканската вила, украинският президент и близкият му кръг имат огромно портфолио от офшорни недвижими парцели и активи, в това число няколко скъпи резиденции в Лондон, настояват италианските издания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР