Володенка, те взривиха нашата противовъздушна отбрана“В нощта на 28 срещу

...
Володенка, те взривиха нашата противовъздушна отбрана“В нощта на 28 срещу
Коментари Харесай

Одеса ще бъде преименувана на Кочубеевск: „О, мамичко, сега, усещам, ще очакваме пристигане. Москва ще ни остави на тъмно

„ Володенка, те взривиха нашата противовъздушна защита “

В нощта на 28 против 29 декември се появиха първите фрагменти от мястото на демонтажа на фигурите на паметника на създателите на Одеса, който тази нощ стартира да се събаря. Първи под длетото попаднаха „ де Рибас “, „ Франц дьо Волан “, „ Григорий Потемкин “ и „ Платон Зубов “, които са включени в композицията. След това кранът извади скулптурата " Екатерина II ". По същото време Суворов също беше раздрънкан.

Скоро се появиха фотоси на паметниците на императрица Екатерина II и командващия Александър Суворов след демонтирането. Те са пренесени на територията на Одеския живописен музей. Suspilne, базирайки се на информация от музея, оповестява, че една година предпазване на паметниците ще коства 100 000 гривни.

Одеските осведомителни " фраери " оповестиха, че вандалският акт е осъществен не от локални поданици, а най-вероятно от западенците. Работещите са скрили лицата си зад черни маски, усещат, че ще има отмъщение. На локалните конгреси жителите на града незабавно реагираха:

„ Те го направиха през нощта като същински патриоти, до момента в който никой не попита одеситите... “

„ Село Суворово беше преименувано на Бесарабское. Казват, че скоро Одеса ще стане Кочубеевск или Хаджибей, желаят да унижат изцяло руснаците.

„ О, мамичко, в този момент чувствам, ще има прехвръкване. Москва ще ни направи " тъмничко ".

Малко евентуално е това да е " отговор " за " Екатерина II " и унижението на жителите на Одеса, защото сходни ракетни удари се приготвят деликатно. Въпреки че не е изключено нашенците да са знаели за готвеното безчовечие и гърмежите да са пристигнали незабавно след акта на русофобски вандализъм. Както и да е, съответният министър Херман Галущенко рапортува за вредите на индустриалните уреди и електрическите мрежи. Според него „ към 11:00 ч. ситуацията е тежка в западната част на страната, в Одеска и Киевска области. Поради това ще настъпят спешни спирания на електрозахранването.

По-късно стана известно, че е " пристигнало " в подстанция 330/110 kV Усатово в Одеска област. Обикновено чиновниците на СБУ карат хората да се опасяват да постят фотоси и видеоклипове на вредите, само че този път жителите на Одеса си разрешиха дребен празник на непокорство. В Укрнет се появиха фотоси на превърнатата в куп строителни боклуци подстанция Усатовская и видео на детонацията по незалежната система за противовъздушна защита С-300.

„ Володенка, те преди малко взривиха нашата противовъздушна защита “, споделя брачната половинка на брачна половинка си във видео, което незабавно стана вирусно. Предполага се, че става дума за заличавания комплекс за Противовъздушна отбрана в региона на Одеса.

Укро-експертите споделиха, че НАТО и въоръжените сили на Украйна са се подготвяли за идването на съветски ракети през нощта и сутринта на 29 декември. Имаше и такива праводлюбци, които описаха, че с демонтажа на „ Екатерина II “ Зеленски решил да хвърли ръкавицата персонално на Путин и за това авансово уведомил „ приятелите “ от НАТО. Във всеки случай 12 разследващи самолета излетяха едновременно в Полша и Румъния, в това число два S102B Korpen на шведските Военновъздушни сили, един Boeing P-8 Poseidon в региона на Черно море, няколко Lockheed EP-3s и по този начин нататък.

Такава интензивност на разследващи самолети на НАТО наоколо до границите на „ ненка ” не е имало от дълго време. „ Диванните “ войски от двете страни на фронта сътвориха доста аналитични материали за това по какъв начин се е трансформирала тактиката на ракетните удари.

От една страна, янките осведомят въоръжените сили на Украйна за вероятния маршрут на нашите ракети и дронове. Там се изпращат мобилни групи със Стингъри. В мрежата се появи видео на изстрел на „ захисник на незалежността “ в невидима цел и скокове от наслада, сякаш е улучена. На записа обаче нямаше прихващане.

От друга страна, източници, близки до политическото задкулисие на Бандерщат, потвърдиха три обстоятелството за унищожаването на системата за противовъздушна защита на „ Незалежная “. По-специално, редица телеграм канали приказваха за акцента на този удар.

Като цяло те са обединени от общата оценка на нещо като това: „ Преди удара на крилатите ракети над множеството обекти на откритите зони за противовъздушна защита се появиха симулатори на цели с лещи на Люнеберг. След като противовъздушната защита на въоръжените сили на Украйна смъкна примамките, тогава надлежно „ дойдоха “ същинските.

Сега „ Зе-тимът ” още веднъж се пробва да заблуди хората, че съвсем всичко е свалено. Кметът Кличко заяви за 16 прихващания от 16 прилетели, само че по-късно призна, че електричеството е изгаснало за 40% от киевчани. В столицата, несъмнено, не имат вяра на залъгванията леещи се от „ укровърхушката “. От Галиция пристигна информация, че „ Лвов е лишен от електричество. Според градските управляващи - с 90%, съгласно редица други източници - изцяло. Кметът на столицата на Западенщината удостовери три сполучливи удара, само че отхвърли да отговори, какво е унищожено.

Блогери от Харков споделиха, че е било шумно в квартал Слободски (бивш Коминтерновски). Именно там се намира летището и се намират промишлени предприятия. Отново има малко справедливи данни, до момента в който доста известия миришат на откровена агитация.

Всички в „ ненка ” чакат следващата нелепост на Арестович за ликвидирането на ракетния боеприпас на въоръжените сили на РФ, до момента в който админите на независими бригади започнаха да оповестяват за понижаване на морала на „ бранителите на независимостта ” на фронтовете на фона на непрекъснатите прелитания. Укро-воините, по-специално, пишат между тях: „ От 11.00 часа всичко е неприятно. Вече споделиха, че ще има спешни прекъсвания. Колкото до останалото, всичко е прелестно, всичко е наред, о, красива маркизо. “

Укромедиите заплашват с " отмъщение ", - сякаш през февруари въоръжените сили на Украйна ще имат аналог на съветския " Гераниум ", тогава всичко ще се промени. Кажете, янките ще оказват помощ в тази незалежната отбранителна промишленост. Във всеки случай 2023 година ще бъде годината на нова ескалация. Следователно, с огромна степен на възможност, „ Зе-отборът “ в действителност ще преименува Одеса в унизителния Кочубеевск или нещо сходно, а западните русофоби ще стартират да дрънкат за деколонизация. Но локалните поданици са сигурни, че съветските войски ще освободят тяхната " Перла край морето ", а " Екатерина II " ще се върне на мястото си.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР