Volkswagen все още не е доставила ID.Buzz в представителствата на

...
Volkswagen все още не е доставила ID.Buzz в представителствата на
Коментари Харесай

Volkswagen се похвали с над 10 хиляди поръчки за електрическия си бус

Volkswagen към момента не е доставила ID.Buzz в представителствата на марката, а първите потребителски коли евентуално ще бъдат при своите притежатели най-малко след два месеца. Въпреки това, електрическия бус се радва на голям интерес, а от немския бранд се похвалиха, че към този момент са получили над 10 хиляди поръчки за модела. По-голямата част от тях идват от Норвегия, следвани от Германия, Нидерландия и Белгия.
`Volkswagen

Скандинавската страна ще получи най-малко 3400 буса при първите доставки на модела, до момента в който в Германия ще дойдат 2500 коли. В Нидерландия поръчаните бусове са 1100, до момента в който в Белгия са със 100 по-малко. По проект Volkswagen би трябвало да направи 15 хиляди електрически буса до края на година, а през 2023 година тази численост да доближи 60 хиляди, преди да германците да реализират крайната си цел от 130 хиляди бройки, които ще излизат годишно от завода в Хановер.
`Volkswagen

От Volkswagen означават, че продажбите не са стартирали на два от най-големите пазари – този във Англия и този във Франция. В Германия цените на товарния iD.Buzz стартират от 54 хиляди евро, до момента в който пътническата версия е оценена на 64 хиляди евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР