Volkswagen сподели бъдещите си планове за доусъвършенстване на своята MEB

...
Volkswagen сподели бъдещите си планове за доусъвършенстване на своята MEB
Коментари Харесай

Новите електрически Volkswagen-и ще изминават 700 километра с едно зареждане

Volkswagen показа бъдещите си проекти за доусъвършенстване на своята MEB платформа, която можем да намерим в множеството електрически модели на марката. Новите цели включват възстановяване на пробега, по-бързо зареждане, както и по-добро ускоряване. Това излиза наяве от изображение споделено от немската марка, което демонстрира платформата, дружно с някои „ сухи “ данни за нея.
`Новите

Промените би трябвало да обиден бъдещи модели като Volkswagen ID Life и наследника на Passat седан – Aero B, които чакаме да забележим през идващите 3 години. Не е изключено усъвършенстваната версия на платформата да бъде употребена и при фейслифта на ID.3, ID.4 и ID.5, както и ID Buzz.
`Новите

По проект тези коли би трябвало да разполагат с пробег до 700 километра с едно зареждане. Самото зареждане също ще претърпи някои промени и мощността, която ще може да приема ще бъде увеличена до над 200кВ, споделят от Volkswagen. Промени ще има и при ускорението, като моделите със задвижване на четирите колела ще форсират до 100км/ч за към 5.5 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР