Volkswagen се обръща към Magna Steyr, австрийски автомобилен производител за

...
Volkswagen се обръща към Magna Steyr, австрийски автомобилен производител за
Коментари Харесай

Производителят на G-Klasse ще прави новите фолксвагени

Volkswagen се обръща към Magna Steyr, австрийски авто производител за помощ при създаването на нови коли за своята американска марка Scout. Местният вестник Kleine Zeitung оповестява, че договорката е на стойност 450 млн. евро.

Германският авто тръст разгласи, че ще върне марката Scout през 2022 година, а по-късно удостовери построяването на цех за 2 милиарда $ в Южна Каролина за произвеждане на електрически автомобили. Въпреки че детайлностите бяха лимитирани, компанията удостовери създаването на SUV и пикап.

Сега отчетите сочат, че компанията се обръща за помощ към Magna Steyr в създаването на тези коли, като се концентрира върху основаването на достоверни офроудъри, които да се конкурират с одобрени модели като Ford Bronco и Jeep Wrangler.

Magna Steyr дава отговор за производството на Mercedes G-Class, който макар по-високата си цена и първокласното си позициониране спрямо американските модели, упоменати по-рано, си е основал мощна известност поради изключителните си офроуд благоприятни условия. Освен това компанията има богат опит с електрически транспортни средства. Magna създава Jaguar I-Pace и Fisker Ocean./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР