Volkswagen представи изцяло новота си концептуална разработка ID. LIFE, с помощта на

...
Volkswagen представи изцяло новота си
концептуална разработка ID. LIFE, с помощта
на
Коментари Харесай

ID. LIFE : Компактен електрически кросовър от Volkswagen

Volkswagen показа напълно новота си концептуална разработка ID. LIFE, с помощта на която показва визията на едно изцяло ново- стилен кросовър модел, пазарно предложение на марката.

Основаните задания при създаването на Volkswagen ID. LIFE са били виновното отношение към природата, дигитализацията и иновациите в интериора.

Новото плътно попълнение в изцяло електрическото семейство ID. на Volkswagen, идеята за визията на което получаваме именно от ID. LIFE, се чака да бъде лансирано на пазара на цена от към 20 000 евро.

"ID. LIFE е нашата визия за следващото поколение на напълно електрическата градска подвижност ", разяснява Ралф Брандщатер, изпълнитилен шеф на Volkswagen. "Концептуалната кола визуализира един ID. модел в сегмента на малките коли, който ще лансираме през 2025 година, на цена от към 20 000 евро. Това значи, че вършим електрическата мобилност налична за още повече хора ".

Volkswagen ID. LIFE е основан въз основата на по-малка версия на модулната MEB платформа за електрически автомобили на VW Group, е и първата подобна разработка с предно задвижване. Електромоторът на концепцията, която е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 6.9 секунди, е с мощ от 234 конски сили, а интегрираната батерия е с потенциал от 57 kWh за свободен пробег от към 400 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР