Volkswagen представи Golf 8 R преди няколко месеца, а по-рано

...
Volkswagen представи Golf 8 R преди няколко месеца, а по-рано
Коментари Харесай

Golf 8 R Variant: Комбито което може да „дрифти“

Volkswagen показа Golf 8 R преди няколко месеца, а по-рано през днешния ден от немската компания показаха и комби версия, която просто нямаше с какво да ни изненада. Новият модел е композиция сред общоприет Golf Mk8 Variant и Golf Mk8 R, което значи че получавате идентично задвижване, технологии и сходно държание, само че с увеличено багажно пространство.



Промените във външния тип се показват в предна ризница с по-агресивен дизайн и отвори за въздух, както и решетка с тънка синя линия, присъща за най-мощните модели на марката. В страничната част можем да открием нови прагове, както и дребна табелка с R обозначение на двата калника.



Задницата се е сдобила с нов дифузьор в долната част на бронята, като усещане вършат два двойни ауспуха от двете ѝ страни. Новостите се допълват от 19-цолови джанти и специфичен наследник цвят и R емблема, която замества тази на Golf под логото на Volkswagen в задната част.



Под капака откриваме 2.0-литров бензинов мотор, който генерира 320 конски сили и 420 нютон метра, излъчени към четирите колела с новата усъвършенствана 4Motion система на Volkswagen. Подобно на хечбека, по този начин и тук разполагаем имате Drift режим, в случай че решите да се забавлявате.



Поради увеличеното със 79 кг тегло, спринтът от 0 до 100км/ч при Golf 8 R Variant лишава 4.9 секунди или с 0.2 секунди повече, а оптималната скорост е лимитирана на 270км/ч. От Volkswagen споделят, че са създали и някои промени по окачването по отношение на хечбека, с цел да компенсират за увеличеното тегло.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР