Volkswagen осъществява най-обширната инициатива в историята за електронизация в автомобилната

...
Volkswagen осъществява най-обширната инициатива в историята за електронизация в автомобилната
Коментари Харесай

Volkswagen търси 2500 специалисти по електроника през 2020-а

Volkswagen реализира най-обширната самодейност в историята за електронизация в автомобилната промишленост и се развива като цялостен снабдител на хардуер, програмен продукт и IT услуги. Компанията ръководи развиването на работата в мрежа на транспортни средства, както и модернизацията и дигитализацията на фирмените процеси - за да е на челно място в софтуерното развиване в електромобилността, работата в мрежа и цифровизацията в света.

А и когато разработвате нови коли през днешния ден, " музиката свири " най-много за електрониката. Не е чудно тогава това, че Volkswagen търси да наеме 2500 специалисти по електроника в цяла Германия. Освен това VW образова стотици софтуерни разработчици в личния си факултет. В новата почти двугодишната стратегия на компанията 300 участници ще бъдат квалифицирани като разработчици на програмен продукт до края на годината.

" Фолксваген Груп предлага на ИТ експертите изключителни благоприятни условия за назначение и развиване, " споделя шефът по човешки запаси Гунар Килиан, представен от auto-press.net.

" Около 12 000 чиновници по целия свят към този момент биха работили единствено в ИТ отделите - софтуерни разработчици, UX дизайнери, " облачни " архитекти, специалисти в региона на изкуствения разсъдък. И ще продължим да укрепваме тази тенденция бързо. " - добавя Килиан.

През 2020 година единствено в Германия задачата е да бъдат събрани към 2500 специалисти в бъдещите области на подвижността от електрификацията до дигитализацията, създаването на програмен продукт и съгласуваност. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР