Volkswagen обяви, че в резултат на постигнато споразумение с VCS

...
Volkswagen обяви, че в резултат на постигнато споразумение с VCS
Коментари Харесай

Volkswagen електрифицира Ватикана

Volkswagen разгласи, че вследствие на реализирано съглашение с VCS (Vatican City State), при започване на идната година, Ватиканът ще получи към 40 напълно електрически автомобила на марката, включително ID.3, ID.4 и ID.5.

Електромобилите на Volkswagen, първата два от които- ID.3 Pro Performance, към този момент са доставени, са част от тактиката за декарбонизация на VCS, която има за цел достигането на климатична индиферентност до 2030 година. Основна крачка в това начинание е цялостната замяна на опериращата флотилия коли на Ватикана с напълно електрически коли за въглеродна индиферентност до края на това десетилетие.

" Електрификацията на автомобилните паркове става все по-важна по целия свят ", разяснява Имелда Лабе, член на управителния ръб на подразделението Продажби, Маркетинг и Следпродажбено обслужване на Volkswagen Passenger Cars. " Фактът, че чиновниците на Ватикана в този момент също ще бъдат измежду нашите ID водачи в бъдеще, е огромна цел и чест за нашата марка, и акцентира привлекателността на нашите напълно електрически ID. модели ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР