Volkswagen обяни, че комапнията започва да приема заявки за закупуването на най-мощната

...
Volkswagen обяни, че комапнията започва да
приема заявки за закупуването на
най-мощната
Коментари Харесай

Volkswagen приема заявки за Tiguan R

Volkswagen обяни, че комапнията стартира да приема поръчки за закупуването на най-мощната версия на Tiguan, която някога компанията е предложила на пазара.

Новият състезателен SUV модела на Volkswagen е оборудван с четирицилиндров TSI мотор, който е в положение да генерира максимална мощ от 320 конски сили и максимален въртящ миг от 420 Нм още при 2100/мин.

В композиция със системата си за задвижване на четирите колела 4MOTION с R-Performance Torque Vectoring, Tiguan R обещава възможност аз ускоряване от 0 до 100 км/ч за 4.9 секунди и оптималната скорост на движение от 250 км/ч.

Tiguan R се отличава от останалите представители в модификационното портфолио на извънредно сполучливият за Volkswagen модел с допълнителни аеродинамични детайли, 20-цолови джанти, луксозни спортни седалки с интегрирани подглавници, специфичен интерфейс на бордовата Digital Cockpit система, тематични декоративни приложения, стоманени педали, оптимизирани окачване и спирачна система, и други.

Като спомагателна екипировка за Volkswagen Tiguan R, от компанията са предвидили възможност за поръчка на титаниева изпускателна система от експерта в областта Akrapovič, 21-цолови Estoril джанти, както и екстериорен Black Style пакет.

Първият по рода си Volkswagen Tiguan R към този момент може да бъде поръчан в дилърските центрове на марката, като цената му за територията на Германия е избрана на 56 703 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР