Volkswagen обмисля създаването на пикап версия на своя изцяло електрически

...
Volkswagen обмисля създаването на пикап версия на своя изцяло електрически
Коментари Харесай

Volkswagen подаде патентна заявка за Пикап ID.Buzz

Volkswagen обмисля основаването на пикап версия на своя напълно електрически модел ID.Buzz. Volkswagen ID.Buzz започва тази година във тип на MPV и товарен ван, само че скоро може да има и вид на пикап на ретро стилизирания, удобен EV на VW. Германският колос е подал патентна поръчка, който демонстрира изображение на ID.Buzz, трансфорат в пикап, което наподобява е редактирана фотография на тази, споделена на 27 април от VW, отбелязвайки Световния ден на дизайна.

Скот Кео, основен изпълнителен шеф на новата марка Scout на VW, е претрупан със задачата да създаде електрически пикап за американския пазар, който да съперничи на Rivian R1T и Ford F-150 Lightning. Въпреки това, не е известно какъв принос ще има марката Scout за пикапа ID.Buzz, в случай че има присъединяване в плана.

Volkswagen също преди малко пусна второто потомство Amarok, което евентуално може да се намира в същата ценова група като пикап ID.Buzz. В момента обаче няма проекти за хибриден Amarok или изцяло електрифициран Amarok в бъдеще, тъй че пикапът ID.Buzz може да бъде позициониран като чисто електрическа опция.

Що се отнася до задвижването, бихме очаквали същата батерия от 82кВтч, която се намира в ID.Buzz. В MPV и Cargo мощността се изпраща към инсталиран откъм гърба електрически мотор с 201 к.с., макар че VW сподели, че ще предложи и версия GTX (най-вероятно със задвижване на четирите колела) в гамата на ID.Buzz, която би подхождала по-добре на офроуд жанр на разновидността пикап.

Максималният пробег от 350 км благи може да спадне в известна степен поради отворения товарен леген на пикапа, който не е идеално подобаващ за положителната аеродинамика. Volkswagen не се е задълбочавал прекомерно постоянно в сегмента на пикапите, само че истинският рейс вид 2 (вдъхновението зад ID.Buzz) включваше разновидности на пикапи с бордова платформа както с единична, по този начин и с двойна кабина. Патентното изображение нагоре демонстрира двойна кабина, само че има опция компанията да пусне и по-евтин модел с единична кабина.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР