Волкан Йоздемир е една от най-бързо изгряващите звезди на Ultimate

...
Волкан Йоздемир е една от най-бързо изгряващите звезди на Ultimate
Коментари Харесай

Арестуваха топ претендент на UFC

Волкан Йоздемир е една от най-бързо изгряващите звезди на Ultimate Fighting Championship (UFC), само че той може и да се е забъркал в съществени проблеми, откакто през вчерашния ден стана ясно, че е бил задържан във Форт Лодърдейл, Флорида поради нанесена телесна щета в резултат на побой на незнайно към този миг лице.

Обвинението на Йоздемир е разказано като "Тежък побой - причнил телесна щета или неработоспособност ", а той към този миг е арестуван в пандиза в Броуърд Каунти за неназован интервал от време с гаранция от 10 000 $. Към момента не са налице детайлности за случая, който е довел до ареста на Йоздемир.
Няколко часа след случката от UFC излязоха и с изказване:

"UFC е наясно със обстановката, обвързвана с спортиста в полутежка категория Волкан Йоздемир. Организацията е в развой на събиране на повече информация и ще следи деликатно какво се случва, преди да дефинира дали са нужни спомагателни дейности ".

28-годишният Йоздемир понастоящем тренира с екипа на Combat Club в Лантана, Флорида, макар че той идва от Швейцария. Неговият професионален връх е 15-1, в това число и 3-0 в UFC. В последните си две борби той нокаутира топ кандидатите Миша Циркунов и Джими Мануа за по-малко от минута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР