Волфсбург и Борусия (Мьонхенгладбах) не успяха да се победят и

...
Волфсбург и Борусия (Мьонхенгладбах) не успяха да се победят и
Коментари Харесай

Волфсбург не успя да победи Борусия М и остави третото място на Айнтрахт

Волфсбург и Борусия (Мьонхенгладбах) не съумяха да се победят и приключиха наедно 0:0 в мач от 21-ия кръг на Бундеслигата. По този метод домакините пропуснаха своя късмет още веднъж да се изкачат до третото място, заето по-рано от Айнтрахт (Франкфурт) и останаха четвърти с 39 точки, гостите са седми с 33.

“Вълците” могат повече да съжаляват за хикса, откакто пропуснаха положителни благоприятни условия на своята сметка. Те имаха опция да открият резултата още преди да са изтекли първите 10 минути от срещата, когато първо Кевин Мбабу стреля с глава след положително центриране в наказателното поле, а малко по-късно и Боте Баку видя по какъв начин Ян Зомер отразява удара му. Ксавиер Шлагер стреля рисково в 29-ата, само че още веднъж във вратаря.

През втората част също няколко положителни положения бяха пропуснати от домакините. В 63-ата минута Джон Брукс даже нацели левия дирек на Зомер, а вратарят като че ли очакваше топката да отиде в навън и не реагира. Десет минути по-късно още веднъж Мбабу надскочи отбраната, само че насочи слаб удар. Гостите се активизираха в последните десетина минути и пробваха да изнесат играта в предни позиции, само че не съумяха да застрашат съществено Коен Кастеелс.

Последният пропуск в 91-ата минута още веднъж бе на сметката на Волфсбург, когато още веднъж Шлагер стреля рисково около гредата, само че даже се сътвори зрителна машинация, че топката е влезнала във вратата и наслада в скамейката на “вълците”, която обаче бързо бе попарена. В идващият кръг Волфсбург гостува на Арминия (Билефелд), а Борусия М посреща Майнц.

Бундеслига 21 кръг, неделя 14 февруари  Волфсбург 0:0краен резулат  Борусия (Мьонхенгладбах_
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР