Волейболният Верона, който е воден от българския треньор Радостин Стойчев,

...
Волейболният Верона, който е воден от българския треньор Радостин Стойчев,
Коментари Харесай

Верона на Радо Стойчев привлече шампион с Нефтохимик

Волейболният Верона, който е воден от българския треньор Радостин Стойчев, показа французина Аксел Трухчев, който предишния сезон стана първенец на България с Нефтохимик 2010, заяви вестник " Тутоспорт ".

28-годишният Трухчев, който е наследник на българин и французойка, ще играе за първи път в Италия.
 Радостин Стойчев предизвести Верона за мощните страни на Лубе
Радостин Стойчев предизвести Верона за мощните страни на Лубе

Някои от играчите му плакали в съблекалнята

" Много съм удовлетворен, че прекосих в Рана Верона. За мен е значима стъпка в кариерата ми и размених единствено няколко думи с треньора Стойчев, преди да избера да стана част от този упорит план. За мен е огромна опция да играя в най-хубавото състезание в света. Когато имаш такава опция, би трябвало да я грабнеш. Ще се опитам да дам най-хубавото. Нямам самообладание да се срещна с новите си съотборници и да стартираме това премеждие ", сподели Трухчев.

" Трухчев е състезател, който следим от известно време и желаеме да притеглим, с цел да подсилим офанзивата. Той има характерности, които пасват идеално на стила ни на игра. Добре пристигнал! ", поздрави го спортният шеф на Верона Джан Андреа Маркези.

Аксел Трухчев бе с съществена заслуга за изненадващата купа на Нефтохимик 2010 минялие сезон, като в решителния пети мач с Хебър вкара 19 точки за успеха с 3:2 гейма и бе определен за най-полезен състезател. В отбора на Верона играе и българският национал Аспарух Аспарухов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР