Волейболният ЦСКА записа втора поредна победа в първата осмица на

...
Волейболният ЦСКА записа втора поредна победа в първата осмица на
Коментари Харесай

Димитър Димитров избухна с 37 точки! ЦСКА с втора победа в Суперлигата

Волейболният ЦСКА записа втора поредна победа в първата осмица на Суперлигата на България. " Червените " се постановиха вкъщи над Пирин (Разлог) с 3:1 (25:19, 25:22, 17:25, 25:21) в отсрочен мач от 5-ия кръг на шампионата, игран довечера в зала " Васил Симов " в столицата.

Така момчетата на Сашо Попов са на 7-о място във краткотрайното класиране с 2 победи, 4 загуби и 6 точки, само че и с две срещи по-малко. Пирин пък остава на последното 8-о място без победа досега, 8 следващи загуби и една единствена извоювана точка. В постоянния 10-и кръг ЦСКА са посетители на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас), до момента в който разложани са домакини на водача Хебър (Пазарджик). И двете срещи са във вторник (16 февруари).

" Червените " пречупиха съпротивата на противника, след страховит мач на Димитър Димитров. 20-годишният диагонал бе обаятелен за домакините, като приключи с впечатляващите 37 точки (3 блока и 68% успеваемост в офанзива +24) за успеха. Ключов за крайния триумф бе четвъртия гейм. В него армейците демонстрираха темперамент, като на два пъти обръщаха резултата от 3 точки пасив – един път първоначално и още един път в края на частта, с цел да я затворят с 25:21. Точно в него оказа помощ съвсем 48-годишният Ивайло Стефанов, който приключи с 6 точки (60% успеваемост в офанзива и 67% положително посрещане) за триумфа.

За отбора на Пирин Александър Симеонов (45% успеваемост в офанзива и 66% положително посрещане) и Благовест Катранджиев (1 блок, 52% успеваемост в офанзива и 63% положително посрещане) приключиха с 15 и 13 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР